52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6 tallers destacats de febrer

Diversos centres cívics
Fins al 15/03/2019
  • Tallers

Cursos científics, gastronòmics o artístics

Segons sembla, el gener és el mes per excel·lència d'inici de tallers. Any nou, nous propòsits, nous hàbits per incorporar... Però sabíeu que hi ha cursos que comencen el mes de febrer? Si creieu que heu deixat escapar el tren, ara teniu una segona oportunitat per aprofundir en algun tema que sempre us ha cridat l'atenció. Aquest cop sí, de totes totes! Us destaquem una llista d'opcions que poden desvetllar el vostre interès:
 
 
Àlbum de viatge il·lustrat
CC Can Castelló
Del 04/02 a l'11/03 - 18.30 h. 44,76 € + 3 € de suplement

En aquest curs aprendreu a crear un àlbum de viatge únic i personalitzat. Fent servir la il·lustració , records, fotografies i tiquets i altres elements obtindreu un original àlbum de records per a tota la vida.
 
 
Taller de circuits musicals
CC Convent Sant Agustí
Del 05/02 al 12/03 – 19.30 h. 65,34 €

Vols aprendre a fabricar petits instruments electrònics basats en circuits extremadament rudimentaris? Utilitzant components bàsics com ara xips, piles, resistències, transistors i sense cap coneixement previ d’electrònica, es crearan uns quants circuits per generar sons poc convencionals amb els instruments digitals casolans més simples.
 

Benestar en la relació de parella
CC La Sagrera - La Barraca
05/02 - 17.00 h (monogràfic gratuït)

S'hi expliquen quines són les crisis habituals, quins tipus de parella hi ha, models explicatius com el triangle de Stenberg i parlarem d'eines per aprendre a cuidar la relació, la comunicació, els espais, els valors...
 
 
Posa't en forma amb l'art contemporani
CC Can Felipa
6, 13, 20 i 27/02 – 19.00 h. 32,81 €

Si ets dels qui diuen «això de l'art contemporani no s'entén», aquest curs introductori és per a tu. El taller facilita eines teòriques i pràctiques a alumnes que, sense una prèvia formació, sentin curiositat per aquest món. Jordi Ribas Boldú dóna a conèixer diferents llenguatges, formats i posicionaments de la creació artística, els seus protagonistes (creador, públic, mercat...) i facilita les eines per moure's en tots els seus contextos.
 
 
Ciència amb perspectiva de gènere
CC Casa Orlandai
6, 13, 20 i 27/02 – 19.00 h. 29,84 €

La construcció del gènere i de les identitats beuen de narratives culturals i d'assumpcions de caràcter científic. És en el qüestionament d'aquests dogmes que es troben noves formes d'explicar-se. L'objectiu d'aquest taller no és oferir "veritats" millors sinó sotmetre-les a un escrutini responsable i establir canals per trobar les pròpies certeses. Amb Trama Coop, cooperativa dedicada a la sensibilització social.
 
 
Teatre social
CC Can Clariana
A partir del 06/02 – 18.30 h. 20 €

El CC Can Clariana proposa un taller de teatre social per adults. Si t'interessa, apunta't a descobrir el teatre de l'oprimit i les dinàmiques d'expressió. Participareu en un projecte de barri que us permetrà gaudir d'una de les activitats més vives i compromeses.
 
 
Introducció a la pràctica del mindfulness
CC La Farinera del Clot
Del 06/02 al 20/02 - 18.30 h. 28,10 €
La capacitat humana de disposar d'una ment atenta i centrada en el moment present és l'activitat que tracta el mindfulness. Aquesta pràctica és un recurs de contrastada eficàcia que us donarà un cop de mà per gestionar les emocions fent una pausa mental per tal de viure el moment present amb plenitud i reduint l'estrès.
 
 
Cuines del món
CC Vil·la Urània
Del 14/02 al 21/03

Feu la volta al món sense sortir de Barcelona! Cuinareu plats d’arreu del planeta amb productes de temporada i parades al Marroc, Cuba, Índia, Vietnam, Congo, Anglaterra, Itàlia... Tot el món al plat!
 
 
Amanides i vinagretes d'hivern

CC El Sortidor
15/02 - 13.00 h. 14,92 € + 5 € suplement

Tot i que durant el període hivernal vingui més de gust una sopa o un estofat ben calent, convé incloure la ingesta d'amanides per les vitamines que aporten. Combinant verdures i fruites de temporada amb llavors i fruits secs i algun aliment calent, les amanides resulten més atractives. En el taller, a més a més, s'elaboraran diverses vinagretes i salses que canviaran radicalment un mateix plat.
 
 
Especial romescos
CC Vil·la Florida
18 i 25/02 – 18.00 h. 29,80 + 12 € suplement

Tantes receptes possibles com cuines pugueu trobar! El romesco és la salsa de finals d'hivern i de Carnestoltes per antonomàsia. En aquest taller aprendreu a elaborar el condiment i a aplicar-lo en receptes tradicionals o d'altres més innovadores com la romescada de peix, el xató, el conill arromescat i, no podia ser d'altra manera, els esperats calçots.
 
 
Consciència corporal plena
CC Vil·la Urània
Del 23/02 al 16/03 - 11.30 h

A través del moviment creatiu, relaxació i la imaginació activa, estableix connexions entre les diferents parts del cos, escoltant-lo, habitant-lo, cuidant-lo i explorant nous camins interiors.
 
 
I love cheese
CC Sagrada Família
1, 8 i 15/03 – 20.15 h. 22,37 € + 13,50 € suplement

Els amants dels formatges han trobat el seu taller ideal! En aquest curs us endinsareu en l'ampli, suculent, infinit i inacabable món dels formatges. Durant les tres sessions tindreu l'oportunitat de tastar-ne una pila, d'elaborar un munt de receptes i maridar-les amb la beguda més adient en cada ocasió.

Activitats relacionades