52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6 tallers per enlairar la creativitat aquest estiu

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Estiu 2022
  • Tallers

Pintura, ceràmica, treballs manuals...

Durant el mes de juliol els centres cívics de la ciutat també ens proposen una gran quantitat de tallers! I avui te'n presentem 6 tallers per enlairar la teva creativitat durant aquest mes on la calor arriba per quedar-se. Pintura, ceràmica, treballs manuals... Vols saber què trobaràs als equipaments?

CC Ateneu Fort Pienc
Tècniques mixtes de pintura
Del 28 de juny al 21 de juliol
Dimarts i dijous de 17.30 a 19.15 h

Expressa’t a través del color combinant diferents tècniques. La creativitat no té límits! Ens encanta provar coses noves, explorar i barrejar materials. Porta el material que tinguis: llapis de colors, ceres, tinta, pastel, aquarel·les, oli, retoladors… i t'explicaran com pots combinar-los per treure’n el màxim profit.

CC Casa Elizalde
Bijuteria creativa amb argila polimèrica
Del 4 al 20 de juliol
Dilluns i dimecres de 10.30 a 12.30 h

T’agradaria dissenyar les teves pròpies arracades o peces de bijuteria? Aprendrem totes les possibilitats creatives que té aquest material i dissenyarem els nostres complements amb diferents tècniques de modelatge per crear la nostra col·lecció original de bijuteria.

CC Casa Golferichs
Joieria amb vidre de Murano i ceràmica
Del 4 al 20 de juliol
Dilluns i dimecres de 18.30 a 20.30 h

En aquest taller aprendrem a tallar vidre, decorar i fabricar petites joies en vidre i ceràmica blanca: penjolls, arracades i anells. Aquestes peces es termo-fusionaran amb un mini forn de vidre iglú que es pot fer servir amb microones. Posteriorment, ensenyarem a muntar-les i integrar les peces de ceràmica i de vidre  amb altres abaloris, i així dissenyar una col·lecció pròpia.

CC El Sortidor
Tècniques decoratives sobre ceràmica
Del 4 al 25 de juliol
Dilluns de 19 a 21 h

Sobre rajoles de 10 cm x 10 cm es treballaran les tècniques de decoració com el relleu, la textura o l’esgrafiat per poder donar un toc personal a les nostres creacions de forma autònoma alhora que gaudirem d’un espai de descans i desconnexió.

CC Sagrada Família
Pinta, experimenta i crea
Del 5 al 21 de juliol
Dimarts i dijous de 10 a 12 h

Descobreix el teu potencial creatiu mitjançant la pràctica de diverses tècniques artístiques i experimentals. Viu una experiència única, diferent i molt creativa. No es necessiten coneixements previs, tan sols interès per l’activitat artística.

CC La Cadena
Scrapbooking
Dimarts 12 i 19 de juliol de 18 a 19.30 h
Vols aprendre a fer una llibreta personalitzada per escriure les històries de l’estiu? En aquest taller aprendrem a crear-la amb l’estil que més us agradi!

Consulta tota l'agenda de cursos i tallers d'estiu aquí!

Activitats relacionades