52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6 xerrades pel Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Aquestes propostes ja han passat

Endinsem-nos en el #25N

D'entre totes les conferències, taules rodones, tertúlies, col·loquis i xerrades que es fan aquest mes de novembre al voltant del #25N, el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones, us en destaquem sis sobre dones artistes, els interessos jurídics de les dones i els infants o sobre com actuar davant d'una situació de violència masclista.

Manades sexuals: Eines legals i perspectiva de gènere

CC Can Basté
12/11/2021

Acompanyades per dues professionals especialitzades en agressions sexuals del Grup ACVD (Acció Contra la Violència Domèstica), us convidem a plantar cara, reflexionar i endinsar-nos en el fenomen de les manades des d’un vessant jurídic i psicològic.

Diàlegs: Art i violència de gènere

CC Barceloneta
23/11/2021

Com es veu reflectida la violència vers les dones en l'art contemporani? Diversitat funcional, racisme, prostitució, immigració i feminització de la pobresa. Una mirada interseccional cap a les violències de gènere des de l’obra d’artistes contemporànies. A càrrec de Sent i Crea.

Què fer i com actuar davant d'una situació de violència masclista

CC Teixonera
23/11/2021

L'advocada Lourdes Gonzalez, en col·laboració amb el Punt d'Informació de la Dona (PIAD), en parlarà sobre què fer i com actuar davant d'una situació de violència masclista.

Què podem fer i com actuem quan detectem violència masclista?

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán
24/11/2021

La violència masclista a les llars no cessa i, durant el confinament, es va agreujar. Es parlarà de què hem de fer quan detectem un cas al nostre entorn i donarem eines de prevenció i suport a la dona. A càrrec del PIAD

Què fer si em sento discriminada per ser dona?

CC Sant Andreu
25/11/2021

Espai de reflexió per prendre consciència sobre les diferents situacions de micromasclismes i de les situacions quotidianes de discriminació pel fet de ser dona. Es donaran estratègies perquè la dona pugui identificar aquestes situacions i recursos perquè pugui fer front a aquestes situacions i sàpiga com actuar.

Xerrada sobre la defensa dels interessos jurídics de les dones i infants que es troben en situacions de violència

CC L'Elèctric
25/11/2021

Activitat per poder identificar què és la violència masclista i com podem actuar o acompanyar a una dona o un infant que pateix o ha patit aquesta situació. Posteriorment a la conferència hi haurà torn obert de debat i preguntes. A càrrec de Sònia Ricondo Garcia, veïna del barri i advocada especialitzada en violències masclistes i sexuals.

Activitats relacionades