52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 concerts a les envistes del #25N

Diversos centres civics
18, 24, 25 i 26/11/2022
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Les dones prenen la paraula

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona té sempre la voluntat de potenciar la presència de les dones a la programació en general. Al voltant de dates marcades com és el #25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les Dones, que l’agenda bull amb propostes de tota mena. Us en destaquem cinc, algunes que passen per més d’un dels nostres escenaris:

Ölivia Musyk
CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán
18/11 – 19:30 h

Paraules musicades i composicions que viatgen entre la clàssica, el pop íntim i la música experimental. Un projecte personal del 2020 que neix de la necessitat d’explorar el dol i la pèrdua, des de tots els punts de vista. La veu de la Clàudia Balletbó va acompanyada del violí i el piano de la Isabel Archs.

River omelet
CC Casa Golferichs
25/11 – 19:30 h

També format l’any 2020, aquest trio d’indie-folk combina sons urbans amb elements extrets de la natura, on la ciutat representa el món real i la naturalesa la seva essència més èpica i imaginària. Presenten el seu primer àlbum Come in, you’ll see the flat, amb un so més madur i experimental, sense perdre la seva essència folk i les seves característiques harmonies a tres veus.

Les powerproofs
CC Casa Orlandai
25/11 – 20:00 h

Projecte musical barceloní a tres veus, percussions i teclat. Interpreten música de gèneres com el neo-soul, el pop o el R&B d’artistes com Rihanna, Amy Winehouse, Erykah Badu i més, però amb versions pròpies harmonitzades a tres veus.

Vega (Càntut)
CC Albareda 25/11 – 20:00 h
CC Vil·la Urània 26/11 – 18:00 h
Inspirades en el cançoner en línia del Càntut, presenten Vega, un disc que visibilitza i dóna veu a les mares, filles, nenes i joves de generacions passades. Anna Ferrer i Paula Grande han creat l’àlbum amb cançons que fan viure els textos i les històries de les dones d’abans, amb peces ballables i actuals que enllacen tradició i modernitat.

Divinas y encontradas
CC Casa Groga 24/11 – 20:00 h
CC Besòs 25/11 – 21:00 h
Flamenc i jazz en clau d’humor i feminista! Així és el primer espectacle de Las Opinólogas, quatre artistes, dones mil·lennistes, però arrelades en la cultura folklòrica espanyola, que mesclen disciplines com el teatre, el ball i el monòleg d’humor. Un xou subversiu, ple de cançons originals amb temàtiques relacionades amb l’experiència personal de les quatre intèrprets.

Activitats relacionades