52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 peces teatrals a les envistes del #25N

Diversos centres cívics
22, 23, 26, 28, 29, 30/11 i 01/12/2019
 • Teatre

Celebrem el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones al teatre

Per posar-nos a la pell de les dones que han patit maltractaments, per reflexionar sobre els orígens d'aquesta violència contra totes nosaltres, per donar veu a totes les silenciades, per reivindicar la força de les dones o per homenatjar les víctimes de la violència masclista. Sigui quin sigui el motiu, aquestes obres de teatre us faran qüestionar el sistema a més de proporcionar-vos una bona estona.
 
 
Només una vegada
CC Urgell 22/11 – 20.00 h
Auditori Sant Martí 29/11 – 20.00 h
CC Barceloneta 30/11 – 18.30 h

Una vegada. Només una vegada. Potser, si només ha estat una vegada, ell no és un maltractador i ella no és una dona maltractada. Si només ha estat una vegada, segur que ella no és una víctima. Perquè ella no creu que pugui ser una víctima. Perquè les víctimes no són com ella. Perquè les víctimes mai no han estat dones fortes, mai no han estat capaces d’escriure el seu destí.
 
 
3, 2, 1... zero!
CC Can Clariana Cultural 22/11 – 19.00 h
CC Baró de Viver 23/11 – 19.00 h
CC Joan Oliver «Pere Quart» 29/11 – 19.00 h
CC Vil·la Urània 30/11 – 18.00 h

No són xifres, són persones. No són estadístiques, són dones. Dones que pateixen, que ploren, que són colpejades..., però que no estan vençudes. Dones que han de retrobar la seva força i dir “no”, dir “ja n’hi ha prou”, dir “mai més”. Compte enrere per recuperar la vida i despertar del malson de la violència de gènere. Per a majors de 12 anys.
 
 
Me n'he sortit
CC Tomasa Cuevas
26/11 – 19.00 h

Davant el fet tràgic que suposa viure un acte de violència masclista, aquesta obra ha volgut reivindicar el paper de la superació que algunes dones maltractades han experimentat en el seu cas vital. Una peça creada des del cor i la complicitat, per homenatjar totes les víctimes que transformen el patiment en una arma de supervivència. Acte central del Districte de Les Corts amb relació al #25N.
 
 
Unheimlich
CC Casa Elizalde
28/11 – 20.00 h

Una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos exhibits en els museus. Les xarxes socials veten allò que consideren obscè, un mugró femení, una dona despullada o els genitals masculins i femenins. Sembla que aquestes censures són relativament noves però quan entrem a un museu, no deixem de veure, sigui l'època que sigui, gent i gent despullada: dreta, asseguda, estirada, de cara, d'esquenes... Per què a l'art se li permet visualitzar allò que en la nostra quotidianitat queda relegat a l'obscè i prohibit?
 
 
Almisdaé
CC Bon Pastor
29/11 – 19.00 h

Almisdaé és un nom anònim, inventat, d'una dona que no té futur ni passat; una excusa per a aprofundir sobre els jocs de poders entre homes i dones i la irrefrenable tensió i violència que aquests generen.
 

¿Tu media naranja o tu exprimidor?
CC Guinardó
29/11 – 20.30 h

La col·lectiva de Teatre de les Oprimides "En Bragas" es pregunta i reflexiona sobre els abastos i conseqüències de sostenir l'amor romàntic, aquesta potent eina de sotmetiment i control sobre la vida de les dones.
 
 
Dones sense veu
CC Barceloneta
01/12 – 19.00 h

Espectacle de dansa-teatre que recull els testimonis i vivències aportats per les dones grans de Ciutat Vella per denunciar els micromasclismes quotidians que van patir al llarg de la seva vida.

Activitats relacionades

 • Disbauxa i xerinola amb la reina Belluga i el rei Tòtil Tocatdelala

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 20 al 26/02/2020
 • És el pla que impulsa programes de disseny i moda

  On:
  CC Joan Oliver - Pere Quart
  Quan:
  Tot l'any
 • Un cicle en col·laboració entre les Biblioteques i els Centres Cívics de Barcelona

  On:
  Biblioteques i Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Del 20/11/19 al 09/05/2020