52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 pel·lícules que no us podeu perdre

Diversos centres cívics
Fins al 22/02/2019
  • Cinema

Ficció, documentals i animació imprescindible per aquests dies

La cartellera dels Centres Cívics de Barcelona torna a fer un goig que enamora. Un cop coneguts els premiats dels Gaudí i dels Goya us proposem un seguit de pel·lícules imprescindibles per anar fent boca de cara als Oscar. D'entre totes les possibilitats de l'agenda cinematogràfica us n'hem seleccionat set:
 
 
El nen i el món
CC Cotxeres Borrell 08/02 - 18.00 h | CC Matas i Ramis 09/02 - 11.30 h | CC Besòs 12/02 - 17.30 h | CC Urgell 16/02 - 17.00 h | CC Zona Nord 20/02 - 17.30 h | CC Vil·la Urània 22/02 - 17.30 h
Un nen viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil. El petit decideix emprendre un viatge per trobar el seu pare que ha hagut d'anar a treballar a la gran ciutat, un món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Un viatge líric i oníric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d'un nen. Una excepcional joia de l'animació actual. El nen i el món és la proposta cinematogràfica familiar del Barcelona Districte Cultural per al mes de febrer.
 
 
Straws
CC Sagrada Família
11/02 – 19.30 h

Straws, narrat per Tim Robbins, mostra què comporta per al medi ambient un objecte tan quotidià com les canyetes de plàstic. Fa poc, el vídeo d'una tortuga amb una canyeta de plàstic enganxada al nas es feia viral i iniciava un moviment global contra aquest material plàstic. El documental mostra la història de les canyetes i com investigadors, ciutadans i empresaris debaten les possibilitats d'emprendre un mar de canvis. Posteriorment hi haurà un debat amb Yve Ramírez d'Ecocosmopolita.
 
 
Matangi / Maya / M.I.A.
CC La Sedeta
12/02 – 19.00 h

El documental ofereix un accés incomparable i íntim a l'artista en les seves batalles amb la indústria de la música i els mitjans de comunicació tradicionals, a mesura que el seu èxit i la seva fama s'estenen, convertint-se en una de les veus més reconegudes, discutides i provocadores de la música actual. La pel·lícula forma part de la programació del Barcelona Districte Cultural, en col·laboració amb el festival In-Edit.
 
 
Good night and good luck
CC Ateneu Fort Pienc
14/02 – 19.30 h

George Clooney signa el segon film del cicle rodat l'any 2005. Any 1953, l'equip del programa See it now de la CBS decideix fer pública l'arbitrarietat amb la qual s'ha destituït a un membre de l'exèrcit per l'única raó que el seu pare i germana, suposadament, simpatitzen amb el comunisme. És la segona projecció dins el cicle El quart poder.
 
 
Mustang
CC Can Basté
16/02 – 18.00 h

Després d'un innocent joc a la platja al costat dels seus companys de classe al començament de l'estiu, la vida de cinc joves germanes òrfenes d'un petit poble turc canvia radicalment. Disgustats per la suposada immoralitat en el comportament de les noies, la seva àvia i el seu oncle decideixen prendre mesures que garanteixin la virginitat i puresa de les cinc germanes, així com precipitar-les cap a la seva destinació de futures esposes. El film dóna el tret de sortida al cicle Sororitat del centre que també projectarà Llévate mis amores (02/03), ¿Y ahora a dónde vamos? (16/03) i Sufragistes (30/03).
 
 
Ouaga girls
Auditori Sant Martí 14/02 – 20.00 h
CC Casa Elizalde 19/02 – 19.30 h

El documental del mes de febrer mostra com una colla de joves estudiants d'Ouagadougou somien convertir-se en mecànics de cotxes. Per això estudien, lluiten i encaren el futur amb gran esforç, en una societat que no els posa la vida gens fàcil. L'índex d'atur entre la joventut a Burkina Faso s'enfila fins al 52%. Malgrat les dificultats i les magres perspectives, el grup de companyes esdevé un refugi en un moment crucial de les seves vides enmig dels canvis polítics que experimenta el país.
 
 
Campeones
CC Baró de Viver
22/02 – 19.00 h

Després d'un seguit de problemes personals, Marco es convertirà en l'entrenador d'un equip de bàsquet de persones amb discapacitat intel·lectual. A poc a poc descobrirà que hi ha molt per aprendre d'aquest curiós grup.

Activitats relacionades