52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 tallers per posar-se en forma

Diversos centres civics
Fins al 15/12/2022
  • Tallers

Activitats esportives per una tardor saludable

El mes de setembre, com el Cap d’Any, és moment que qui més qui menys fa propòsits de cara al nou curs. Que si aprendre idiomes, que si seguir una dieta més rica i equilibrada, que si posar-se al dia de les noves tecnologies... un dels punts comuns, ben segur, és el de fer esport i posar-se en forma. Des de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona us proposem set tallers per a tots els nivells d’exigència, alguns de ben creatius perquè activar-se sigui, fins i tot, divertit!

Inicia't al running
CC El Coll – La Bruguera
Del 03/10 al 28/11 - 9 sessions | 50,80 €

Si sempre has tingut ganes de córrer, però no saps ben bé per on començar, aquest curs és una oportunitat única per endinsar-t’hi de forma segura i progressiva. Gràcies a l'acompanyament d’un tècnic en educació física i entrenador professional, sortireu al carrer, parcs i espais verds del barri.

Moviment correctiu
CC Besòs
Del 03/10 al 28/11 – 8 sessions | 37,63 €

Mantenir el cos en forma no només vol dir desenvolupar força i resistència. Connectar amb el cos, corregir la postura i eliminar tensions a base d’exercicis de càrdio, tonificació, estiraments i relaxació és el principal objectiu d’aquest taller. Aprèn a deixar-te anar, suavitzar dolors i millorar l’estat anímic.

Hula hoop
CC Teixonera
Del 03/10 al 12/12 - 9 sessions | 33,87 €

Qui diu que per moure el cos cal patir? Des de la Teixonera et proposen fer els primers passos amb l’anella de l’hula hoop. A través dels exercicis i moviments es connectarà amb el cos, tot aprenent les tècniques i transicions per ballar d’una manera diferent i divertida. Afina la cintura, augmenta la resistència i millora el ritme intern. Tot en un!

Ioga postpart amb nadons
CC La Sagrera – La Barraca
Del 05/10 al 14/12 – 9 sessions | 46,50 €

Si fa poc que has tingut una criatura i vols retornar la musculatura al seu lloc, apunta’t a practicar ioga amb l’infant. Una estona dedicada a la mare, per cuidar-se el cos, les emocions i crear un vincle sa amb el nadó.

Iniciació a la marxa nòrdica
CC Guinardó
Del 07/10 al 09/12 - 10 sessions | 56,45 €

Ja fa temps que la marxa nòrdica va arribar des de Finlàndia i cada cop més, més gent se la fa seva. Aprèn i gaudeix d’una activitat física completa, suau i accessible a totes les edats i condicions físiques, que aporta salut i ajuda a socialitzar a l’aire lliure.

Càrdio training
CC Trinitat Vella
Del 20/10 al 15/12 - 8 sessions | 16 €

Si t’agrada la intensitat i posar el cor a cent, aquest és el teu taller sense cap mena de dubte. Reforçaràs els músculs, el cor i cremaràs calories des del primer minut de la sessió!

Manteniment de la bicicleta
CC Casa Groga
Dimecres, 19/10 - 17.30 h. Gratuït

Si un dels teus propòsits del curs és tornar a agafar la bicicleta cada dia, cal que la tinguis a punt perquè vagi tot rodat. En aquest monogràfic aprendràs maneres d’allargar-ĺi la vida i el manteniment de frens, eixos i canvis. També veureu les tècniques per recuperar l’alineació de les llantes, la fixació de pedals i del manillar, així com la manera de reparar una punxada. Aquesta activitat també es podrà fer l'endemà, al CC Vil·la Urània (20/10 - 17.30 h) en el marc de la Setmana Sostenible.

I si en voleu més, doneu un cop d’ull a tots els tallers esportius que teniu a la vostra disposició.

Activitats relacionades