52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

8 tallers per millorar la salut i el benestar personal

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Primavera 2022
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Cuida la teva ment i el teu cos amb els tallers que et proposen diferents centres cívics durant aquesta primavera

Cuida més la teva ment i el teu cos amb els diferents tallers que et proposen diferents centres cívics durant aquesta primavera. Aquí te'n deixem un recull de 8 tallers per millorar la teva salut i el teu benestar personal, però pots consultar tots els cursos i tallers de ioga o d'expressió corporal al cercador de cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

Tècniques de relaxació
CC Torre Llobeta
Taller en línia per conèixer i posar en pràctica tècniques de relaxació física, mental i emocional organitzat per l'Associació Voluntaris de Torre Llobeta.

Salut de sòl pelvià i mindfulness
CC Sant Martí
A partir de diferents exercicis, en aquest taller es treballarà la faixa abdominal i el sòl pelvià. La classe es dividirà en tres parts: exercicis de Kegel, hipopressius i, per finalitzar, mindfulness i relaxació.

Txikung
CC Joan Oliver "Pere Quart"
Combat l'ansietat, el cansament i l'estrès diari equilibrant la ment i enfortint la salut mitjançant els exercicis de moviment suau del Txikung.

Coaching: millorem la vida personal
CC Cotxeres de Sants
Metodologia que dona eines per aconseguir els millors objectius tant personals com laborals. Aporta estratègies de canvi, facilita el pas a l'acció i ens fa veure que els problemes són oportunitats de canvi i creixement.

Osteopilates
CC Can Deu
Taller per l'enfortiment dels ossos i prevenció de possibles factures. Activitats pensades per a persones de 40-50 anys en endavant.

Ioga
CC Can Clariana Cultural
Cuida el cos i la ment a través de la respiració i les postures de ioga. Assoleix un major equilibri físic, mental i espiritual, desenvolupant un sentiment d'harmonia amb un mateix i el nostre entorn.

Comunicació i intel·ligència emocional
CC Josep M. Trias i Peitx
Ser capaç de comunicar de manera efectiva i clara en públic pot ser un factor determinant per a l'evolució i èxit professional i personal. Aprèn a anar molt més enllà de les paraules.

Feldenkrais
CC La Sagrera "La Barraca"
El feldenkrais és un mètode d'autoconsciència a través del moviment que ens ensenya a conèixer-nos a nosaltres mateixos, a organitzar el moviment de forma més eficaç i incentiva la nostra creativitat i les nostres capacitats. A través de moviments suaus i respectant el ritme de cada persona, exploraràs la coordinació, les possibilitats del cos i l'aprenentatge lúdic i plaent.

Activitats relacionades