52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

9 films per veure aquests dies

Diversos centres cívics
Del 12 al 17/11/2018
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Ficció, documentals i animació

Comencem una setmana carregada de cinema als centres cívics. L'agenda, atapeïda de ficció, documentals i d'animació, presenta una bona col·lecció de pel·lícules que ja voldrien tenir els millors festivals de la ciutat. Poseu-vos còmodes a la butaca, que comença la sessió!
 
 
Tierra firme
CC Can Clariana Cultural
13/11 – 19.00 h

l’Eva i la Kat volen tenir un fill i en Roger podria ser el futur donant. Quan surt la pregunta, hi ha dubtes, tensions, reticències i es posarà en qüestió tota una sèrie de convencions que ha establert la societat i que no encaixen en aquesta història d’amor de dues dones i un home, que formen un trio excèntric i diferent, una família al cap a la fi, com qualsevol altra.
 
 
Bugarach
CC Ateneu Fort Pienc
13/11 – 19.00 h

La tranquil·litat de Bugarach desapareix quan comença a circular que el 21 de desembre de 2012 acabarà el món i només aquest indret del sud de França sobreviurà a l’Apocalipsi. Cada personatge intentarà enfrontar-se a la fi del món i a les seves pors de maneres diferents.
 
 
L'home orquestra. L'aventura dels músics catalans a Amèrica
CC La Sedeta
13/11 – 19.00 h

Pocs són els músics que poden presumir d’un passat semblant al de Jesús Peyrón, nascut el 1930, format als escenaris jazzístics del Paral·lel dels anys 40, emigrat a l’Havana el 1953 i protagonista de L’home orquestra, el documental que ressegueix la història d’alguns dels músics que van canviar el gris de la Barcelona postfranquista per l’exuberància de la nit cubana.
 
 
Blanca i freda com la neu
CC Besòs / CC Barceloneta
13/11 – 17.30 h / 16/11 – 17.30 h

Audiovisual didàctic Kinosaure ambulant, activitats per al públic més jove per donar a conèixer diferents àmbits del cinema com els colors, la il·luminació, el so i el doblatge. Aquesta segona sessió tracta els colors al cinema amb el curt d'animació Neu.
 
 
La noche del cazador
CC Ateneu Fort Pienc
15/11 – 19.30 h

Un conte de fades sinistre, un film mític i imprescindible dirigit per Charles Laugthon l'any 1955 i amb una actuació impressionant de Robert Mitchum.
 
 
Els judicis i el dret
CC Pati Llimona
15/11 – 19.00 h

En Christian Fàbregas analitzarà com tracta el cinema la justícia a través de diversos fragments de Doce hombres sin piedad (Sidney Lumet, 1958), Testigo de cargo (Billy Wilder, 1957), M (Fritz Lang, 1931), Anatomía de un asesinato (Otto Preminger, 1961).
 
 
Joan Manén. Variacions sense tema
CC Pere Pruna
15/11 – 19.00 h

Joan Manén i Planas va deixar un gran llegat musical en forma d'òperes, obres simfòniques, concerts, ballets, música de cambra, sardanes i cançons. Escrivia obres d'extrema dificultat que pocs intèrprets podien tocar. Nen prodigi i autodidacte, el seu virtuosisme amb el violí feu que tingués un reconeixement internacional des de ben jove. Manén és el gran compositor oblidat de Catalunya. El documental destil·la l'essència del gran músic que va ser Manén, així com les raons per les quals va ser esborrat de la història.
 
 
La revolta dels contes
CC Matas i Ramis / CC Urgell
17/11 – 11.30 h / 17/11 – 17.00 h

La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals.
 
 
La nit més curta
CC El Coll – La Bruguera
17/11 – 19.00 h

El col·lectiu ZÔ3 presenta aquesta activitat dins de la temàtica del cicle Coll Fantasy, on podrem gaudir d'una petita mostra de treballs audiovisuals realitzats per grups i col·lectius artístics del territori, el districte i la ciutat.
 
 
El armario
CC Can Basté
17/11 – 18.00 h

Curtmetratge i microteatre en una mateixa funció, basats en textos de Clara Puig "El armario". Curtmetratge dirigit per Jordi Izquierdo. Microteatre dirigit per Sílvia Siles.

Activitats relacionades