52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

9 tallers de dansa

Diversos centres cívics
Fins al 30/06/2019
  • Dansa
  • Tallers

Balleu i carregueu-vos d’endorfines

Amb l'avinentesa de la segona edició de la Quinzena Metropolitana de Dansa, us destaquem 9 tallers que podreu seguir durant la primavera.
 
 
Ballet-gym
CC Teixonera
Del 03/04 al 19/06/2019

Fusió de la tècnica del ballet clàssic amb la gimnàstica. Es combinen els estiraments, la tonificació i el treball cardiovascular per aconseguir un cos tonificat i elegant. Mitjançant el treball de centre i barra, es millora la postura, l’equilibri, la flexibilitat i es redueix el greix corporal. No es necessiten coneixements previs de ballet.
 
 
Balla i activa't
CC Sagrada Família
Del 03/04 al 12/06/2019

Activitat alegre, divertida i senzilla. Balleu al ritme de cançons modernes i actuals d’estils diversos, com els balls llatins, el funk, el hip-hop, l’afro, etc. No cal haver ballat mai abans, només calen ganes de divertir-se!
 
 
Dansa contemporània
CC Josep Maria Trias i Peitx
Del 05/04 al 14/06/2019

Endinseu-vos en les possibilitats d'expressió que facilita aquesta dansa mitjançant el cos i la música. Descobriu una dansa on la interpretació, els sentiments, el cos i la música se sincronitzen d'una forma dinàmica i activa.
 
 
Moviment, dansa i relaxació
CC Casa Orlandai
Del 09/04 a l'11/06/2019

Després d’uns primers escalfaments, traslladeu-vos a diferents indrets del món a través de la música. Cada persona tindrà una coreografia i el temps per transformar-la i deixar fluir les emocions.
 
 
Dansa clàssica
CC Urgell
Del 17/04 al 19/06/2019

Sempre és bon moment per començar a aprendre dansa clàssica. Millorareu la postura i la mantindreu de forma natural.
 
 
Dansa integrada
CC Convent Sant Agustí
Del 26/04 al 14/06/2019

Un espai artístic que crea llaços d'integració entre persones ambdiversitat funcional i sense desenvolupant la creativitat a través de la dansa. Es treballen tècniques de dansa contemporània, dansa teatre i improvisació per a promoure l'expressió artística entre persones amb capacitats mixtes respectant els límits i les possibilitats de cadascú.
 
 
Ballet fitness en barra dinàmica
CC El Sortidor
Del 29/04 al 17/06/2019

Les tècniques de la dansa clàssica fusionades amb el fitness serveixen per tonificar la musculatura i treballar l'equilibri en barra.
 
 
El moviment des de la dansa contemporània i les danses urbanes
CC Barceloneta
Del 29/04 al 17/06/2019

A través del coneixement adquirit de diverses tècniques i disciplines de la dansa es busca entendre la individualitat de cada cos i a gaudir de la naturalitat del ball personal. Es treballen exercicis que ajuden a agilitar i a entrar més en contacte amb un mateix, els altres i l'espai que ens envolta.
 
 
Ballet tono
CC Casa Golferichs
Del 29/04 al 10/06/2019

La tècnica de la dansa clàssica serà la base d'aquest entrenament físic. Exercicis de barra i de terra per fer treball cardiovascular, de tonificació i d'elasticitat. Apte per a qualsevol edat.

Activitats relacionades