52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

9 tallers per un Sant Jordi al vostre gust

Diversos centres cívics
Fins al 19/06/2019
  • DIY
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Literatura
  • Tallers

Poesia, narrativa, editorial, gastronomia i jardineria

Sant Jordi és una data d'allò més significativa on tradicionalment l'amor, la literatura i les roses són les protagonistes indiscutibles. Els darrers temps les celebracions han transcendit les pràctiques habituals per convertir-se en una jornada més transversal, guanyant en riquesa i matisos i on tothom troba alguna activitat per fer-se un Sant Jordi a mida.

Quan falta un mes exacte per a una de les festivitats més celebrades a casa nostra, us proposem un seguit de tallers per tal que enguany celebreu la festa al vostre gust i pugueu participar en les celebracions de Sant Jordi d'una manera diferent:
 
 
Escriptura creativa
CC La Sagrera – La Barraca
Del 02/04 al 28/05

En aquest taller es treballen els mecanismes que permeten desenvolupar la imaginació així com les tècniques narratives més elaborades.
 
 
Poesia contemporània
CC Can Deu
Del 03/04 al 12/06

De manera participativa i lúdica descobrireu poetes i poemes, així com alguns punts clau sobre la reflexió poètica contemporània, compartint textos i percepcions.
 
 
Escriu la teva novel·la
CC Joan Oliver – Pere Quart
Del 03/04 al 12/06

En aquest curs treballareu els primers capítols del vostre projecte, el narrador i el punt de vista, l'estil i la veu pròpia.
 
 
Especial brioix de Sant Jordi
CC Sagrada Família
04/04 – 19.30 h

Apreneu a elaborar una massa de pa amb formatge i nous i una altra amb sobrassada. Gaudiu d'un pa espectacular per gaudir d'una de les dates de l'any més especials.
 
 
Aquest Sant Jordi crea la teva llibreta japonesa
CC El Carmel
Del 08/04 al 10/04 – 19.00 h

Endinseu-vos en l'enquadernació japonesa, una de les més antigues del món i visualment més atractives i atreviu-vos a crear un diari, una llibreta, un àlbum de fotos… tot practicant cosits i tècniques variades.
 
 
De llibres a collage
CC Parc Sandaru
Del 10/04 al 24/04 – 19.00 h

Deixeu-vos endur per la imaginació i convertiu pàgines de llibres que ja no voleu en noves imatges que relatin petites històries utilitzant la tècnica del collage literari.
 
 
Un kokedama per Sant Jordi
CC Sagrada Família
10/04 – 18.30 h

En lloc de la rosa tradicional, què us semblaria regalar una planta dins una bola de molsa que no necessita un test per viure? Aquest any, prepareu un kokedama, la tècnica artesanal japonesa que triomfa arreu.
 
 

Panets de Sant Jordi
CC Vil·la Florida
13/04 – 10.30 h

En aquest taller familiar, disposeu-vos a preparar uns panets amb formatge, sobrassada, fruita seca... i llepeu-vos els dits amb el resultat final! Gaudir de Sant Jordi a través de tots els sentits.
 
 
Escriptura creativa: mirar i viure per escriure
CC Casa Elizalde
Del 24/04 al 19/06

Fotografies, pintures, paisatges... l'entorn proporciona multitud d'estímuls per desfermar l'escriptura. Compartiu camins que us portin a posar per escrit allò que és visible i vivible.

Activitats relacionades