52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

9a Setmana de Nassos

CC Casa Groga
04, 11 i 15/12/2019
 • Circ
 • Divulgació
 • Familiar
 • Teatre

És el projecte anual de cooperació del CC Casa Groga

Com cada mes de desembre des de ja fa uns quants anys, el CC Casa Groga organitza la Setmana de Nassos. Una iniciativa cultural que serveix per parlar d'entitats, organitzacions i associacions cooperatives que treballen amb projectes solidaris per tot el món.

Pallassos sense fronteres, Pallapupas o Cronopis són algunes de les ONG que han passat pel centre en edicions anteriors. La Clown Science Dreams és l'associació convidada per aquesta novena Setmana de Nassos.

La companyia es va constituir amb l'objectiu de contribuir a la millora de la qualitat de vida d'infants i joves d'entorns amb pocs recursos, comunitats desfavorides d'arreu del món o refugiats portant-hi tallers i espectacles de pallassos com per exemple Sospirant pinzells (15/12 - 11.30 h).

Precisament aquest espectacle és el que es podrà veure a la clausura de la 9a Setmana de Nassos. La història d'amor innocent entre un pintor que busca la inspiració i l'emoció de trobar finalment la seva musa. És un número familiar gestual, ple d'emocions, sorpreses i situacions divertides on el públic hi té reservat un gran paper. Serà diumenge 15 de desembre a les 11.30 h. La jornada, que també inclou tallers, se celebra en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Sant Genís.

Si voleu conèixer una mica més les activitats del Clown Science Dreams, podeu apuntar-vos a la xerrada que faran dimecres 11 de desembre a les 19.00 h. En aquesta trobada explicaran els projectes en què treballen i les diverses experiències que han tingut visitant camps de refugiats a Síria, Irac, Bangladesh, Myanmar, Somàlia...

La 9a Setmana de Nassos es complementa, com cada any, treballant amb els alumnes de batxillerat de l'IES Vall d'Hebron. En aquesta ocasió, els dies 4 i 11 de desembre hi haurà la projecció d'una pel·lícula, un curtmetratge i una altra activitat complementària.

Activitats relacionades

 • Un somni anomenat Europa

  On:
  CC Casinet d'Hostafrancs, CC La Casa Elizalde, CC Pere Pruna i CC Navas
  Quan:
  Del 13/04 al 15/05, del 08/06 al 23/07, del 07 al 29/10 i del 01 al 31/12/2021
 • Una edició amb cinquanta-set propostes

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 10/02 al 29/05/2021
 • Cinc cursos per fer créixer la creativitat

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 21/06/2021