52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Àfrica sona

CC Torre Llobeta
01, 03, 10, 17 i 24/07/2021
  • Art i exposicions
  • Dansa
  • Familiar
  • Fotografia
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

L’estiu del CC Torre Llobeta mira cap a l’Àfrica

Aquest juliol, el CC Torre Llobeta no en té prou amb una sola activitat per descobrir l’Àfrica que trobem a Barcelona i ha decidit que necessita tot el mes per aprofundir-hi.

Així doncs, des del primer de juliol i fins al vint-i-quatre, podeu visitar la mostra fotogràfica Tres generacions, tres mirades sobre Gàmbia a càrrec d’en Quim i l’Albert Vinyes i l’Albert Viñas. S’inaugura el primer dia de juliol a les 19.30 h i l’endemà, podeu seguir una visita guiada, en dos torns. Serà divendres dos de juliol a les 19.00 h i a les 19.30 h.

El concert Mama Àfrica (03/07 – 21.00 h) a càrrec de la Marga Mbande i l’Albert Casanova forma part de les activitats paral·leles del Festival Grec que es fan a la xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

L’associació Àfricaespromociona és la responsable de la sessió de Contes, llegendes i història de l’imperi de Mali (10/07 – 21.00 h) que parlen de músics i instruments màgics, de guerres i guerrers, de caçadors i animals i que són una introducció a la història i societat de l'Àfrica Occidental.

Herència africana (17/07 – 21.00 h) és un espectacle de dansa afrocolombiana que recrea les principals tradicions d’un país amb una riquesa cultural inabastable.

El cicle es clou amb l’actuació del grup Mandé Àfrica Música tradicional de l’Àfrica occidental (24/07 – 21.00 h) que, a través dels instruments populars, us acosta a les arrels del jazz i del blues.

Totes les propostes són gratuïtes, només cal que reserveu plaça al web del CC Torre Llobeta. Si teniu entrades i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin accedir a l’activitat. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades