52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Agost musical a Can Verdaguer

CC Can Verdaguer
02, 04, 06, 09, 19 i 26/08/2022
  • Música

Sis concerts de músiques mediterrànies i d’arreu

Si passeu l’agost a Barcelona, però us agradaria ser en algun altre país de l’arc Mediterrani o de qualsevol altre punt del planeta, durant aquest mes, el CC Can Verdaguer us fa viatjar a través de la música!

El jardí de l’equipament de Nou Barris obre les portes per acompanyar-vos sis tardes d’agost amb músiques vingudes de tot el món i conjunts de petit format. El primer dimarts de mes, en Davy Lyons i Nacho López (Dimarts, 02/08 – 18.00 h) musicaran poemes i poetitzaran la música com han estat fent els últims sis anys. Un cantautor d’Irlanda, l’altre violinista de Lleó, us conviden a compartir el seu viatge interior.

Oller i Guerra (Dijous, 04/08 – 18.00 h) és un duet interestel·lar i imprevisible. Aquest duet de piano, contrabaix i veu us farà volar amb les composicions de jazz sota les influències del folk, la música clàssica i la cançó d’autor.

La primera setmana d’agost s’acabarà amb l’actuació del Voleo Duo (Dissabte, 06/08 – 18.00 h). El concert amb la veu de la Neus Martinez i la guitarra d’en José Miguel Galera serà un autèntic viatge per Llatinoamèrica a base de tangos, boleros, ranxeres i nova cançó arranjades amb pinzellades tant de rock o reggae, com de rumba o música balcànica!

La soprano urbana (Dimarts, 09/08 – 18.00 h) és la quarta proposta de Can Verdaguer. La Mònica Mun transforma qualsevol espai urbà en un escenari on canta les àries més conegudes de l’òpera. Cançons, textos, òpera, poemes, ens fan viatjar cap a l’amor, l’alegria, la bogeria, la por, la tristesa, la nostàlgia... Una tarda d’òpera de petit format!

Al cap de deu dies, teniu un concert ple de swing! El saxofonista Xavi Plaza uneix forces amb un dels protagonistes de la nova escena del jazz, en Camil Arcarazo. En aquesta ocasió, tocaran a duet (Divendres, 19/08 – 18.00 h) i interpretaran estàndards del cançoner nord-americà.

Carla Sunday i Arnau Demons (Divendres, 26/08 – 18.00 h) són la veu potentíssima i plena de sentiment d’ella combinada amb el piano precís d’ell. De la suma dels dos en resulta un repertori elegant i variat de blues i soul que posarà el punt final a les tardes musicals d’agost del CC Can Verdaguer.

Recorda de reservar entrades al correu electrònic info@canverdaguer.com!

Activitats relacionades