52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Al setembre, l'activitat cultural s'amplia als Centres Cívics

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Tardor 2021

Aquestes propostes ja han passat

Centres Cívics, Centres Culturals

Ja és aquí el setembre! I amb ell comença un nou curs, l’estiu a punt d’acabar i els 52 equipaments de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona continuen amb la seva activitat habitual després d’unes bones i merescudes vacances.

És cert que des del març del 2020 les coses han estat complicades pels diferents equipaments culturals, però aquest setembre tornen més forts que mai recuperant una part important de l’activitat presencial, però també més adaptats a aquelles activitats que mantindran un format híbrid. En qualsevol cas, continuaran tenint aforament limitat i inscripcions prèvies.
 
Voleu conèixer què us oferiran els Centres Cívics de Barcelona durant la tardor?
 
Formació
Els Centres Cívics de la nostra ciutat són equipaments on podràs conèixer moltes més coses de les que imagines amb els seus tallers, cursos, debats, col·loquis, conferències, xerrades...
Molts equipaments, durant aquests primers dies de setembre, ja han obert inscripcions pels seus tallers de tardor o estan a punt de fer-ho.
No badis i apunta-t'hi per aprendre més de la mà de molts professionals sobre alimentació, música, ball, fotografia, història, pintura, teatre, medi ambient, idiomes, tèxtil, tecnologia, esport, dibuix... I podríem continuar anomenant categories sense parar!
 
Arts escèniques
Has pogut donar un cop d’ull a les activitats culturals programades dels teus centres cívics més propers? Estan plens d’espectacles de teatre, música, dansa o circ on podràs gaudir de les arts escèniques de  proximitat amb els cicles dels diferents centres o amb programes com el Barcelona Districte Cultural, del que molt aviat tindreu noves notícies.
 
Exposicions i audiovisuals
La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona també compta amb moltíssimes exposicions de diferents arts visuals als seus equipaments.
Als espais expositius dels centres podreu continuar gaudint de Temporals, el programa on l’art transita pels barris amb propostes com: ‘Evidència, latència i transparència’ de Luca Pagliari i Salvatore Elefante; Puber de Tanit Plana; El Capitalisme. Ego i ésser de Bart Calero; Relats Revelats per part dels Arxius Municipals dels districtes; Different Shades of Blue de Miriam Meloni o ‘L’opinió dels Altres era molt més important’ de Clara Nubiola.
Però no us podeu perdre tampoc les exposicions úniques de cada centre cívic i d’altres activitats relacionades amb el món audiovisual com el Pantalla Barcelona, el cicle de cinema a la fresca on, gràcies a la Barcelona Film Comission, molts centres cívics de la ciutat programaran diferents pel·lícules també a la tardor. Voleu conèixer quina serà la programació durant aquests mesos? Sortirà a la llum d’aquí a molt poc!

Esteu preparats per una obertura de portes dels centres cívics amb més energia que mai? Perquè ells us estan esperant amb els braços ben oberts i amb una programació plena de vida que us farà pensar i dir: els centres cívics són centres culturals!

Activitats relacionades