52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Aperitius musicals a Gràcia

CC La Sedeta
12, 20/04, 04, 17, 18/05 i 01/06/2024
  • Música

El porxo del CC La Sedeta acull un seguit de concerts a l'hora del vemut

Amb el sol de primavera, a qui no li ve de gust fer un aperitiu musical a l’aire lliure els dissabtes al migdia? Això és exactament el que proposen des del CC La Sedeta fins al mes de juny. Enguany hi sonaran gèneres ben diferents:

 
Laura Valls
20/04 – 12.30 h
Acompanyada pel guitarrista Nico Pérez, la cantant i compositora Laura Valls presenta el concert Universos, un viatge acústic i dinàmic a dues guitarres i veu, on interpretaran els temes més significatius de la seva trajectòria musical. La música de l’artista explora la cançó d'autor i la barreja amb altres estils com el folk, el pop i l’electrònica.

 
Gosto BCN
04/05 – 12.30 h
Per als algerians, "gosto" significa estar a gust amb qui tens al voltant passant una bona vetllada. En aquest espectacle actiu i dinàmic de la formació Gosto BCN d’arrels algerianes, els ritmes i instruments es fusionen amb el públic i, tal com indica el nom del grup, tothom acaba passant una estona agradable i en harmonia.

 
Yaima Orozco
18/05 – 12.30 h
Mi libertad és l’últim disc de la cantant Yaima Orozco. L’àlbum recorre diversos gèneres de la música cubana com el son cubà, el changüí, l’havanera, el bolero o el guaguancó. És reconeguda per una veu única i per l’habilitat per a combinar ritmes tradicionals amb arranjaments contemporanis, així com per les seves lletres que parlen de llibertat, amor i identitat cultural.

 
Sara Aldana
01/06 – 12.30 h
Cantautora d’origen colombià amb un perfil d’allò més polivalent: des de la composició a la interpretació vocal passant pels arranjaments musicals, toca totes les tecles. El resultat és un projecte molt personal que busca connectar amb l’oient descobrint noves sonoritats. Una proposta càlida i propera que comparteix sons amb el latin, el jazz i l’afro.

 
Aprofiteu per demanar el vermut a la cafeteria del centre! I si voleu més música en directe, aquesta primavera s’hi podrà fer un tastet de dos dels grups que assagen als bucs de La Sedeta:

Newgrass republic
12/04 – 20.30 h
Combo acústic de bluegrass, country-blues i americana format l’any 2017. A cavall entre la música tradicional americana i la lírica estripada de Johnny Cash o The Byrds, interpreten clàssics del gènere i temes originals propis.

Band i venen
17/05 – 20.30 h
Un recorregut per la música pop i rock, més d’ahir que d’avui, del panorama musical català, espanyol i anglosaxó.

Activitats relacionades