52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Aquest juliol, Terrassa't al Casa Groga!

CC Casa Groga
Dijous: 04, 11 i 18/07/2019
  • Circ
  • Familiar
  • Teatre

Vespres amb molt d'humor al peu de Collserola

Així que cau la tarda, sota les palmeres del CC Casa Groga hi comença a córrer un airet que fa més agradables els vespres d'estiu a l'aire lliure. Sumeu-hi una beguda ben fresqueta servida diligentment a la taula del bar. Si a més a més hi afegiu uns quants espectacles on l'humor és indispensable, no cal que ens digueu res més: són els tres dijous de juliol del cicle Terrassa't.

El primer vespre a la terrassa del CC Casa Groga us deixarà amb un pam de boca oberta. La proposta fresca, propera i per a tota la família de la cia. Planeta Trampolí converteix l'escenari en un llit elàstic. Back 2 classics (04/07 – 20.00 h) fa volar la imaginació i et transporta en un lloc on pots ser tan lleuger com una ploma o pesat com un elefant, entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista, una fusió del circ més clàssic amb la cultura urbana.

El següent Terrassa't anirà sobre rodes. Literalment. En David Vermut cavalca una bicicleta, però no de la manera habitual com la resta de mortals. L'espectacle acrobàtic Pedal a fondo (11/07 – 20.00 h) no té per què fer-ho tot fàcil. Aquest cop vol complicar-se, donar-li la volta, anar en totes direccions, posar-se a sobre, a sota i del revés. És ell qui porta la bicicleta i no li agrada la manera convencional. A força de pedals, a gaudir de la pista!

Todo sobre Penélope (18/07 – 20.00 h), a càrrec de la Gabriela Sandoval de la cia Penélope y Aquiles, és el tercer i últim espectacle d'estiu. A la darrera vetllada humorística al CC Casa Groga fareu companyia a una pallassa, en una aliança poèticament delirant de manipulació d'objectes. Perfumada i empolainada, mentre espera al costat d'un contenidor d'escombraries un amor que mai no arriba, la Penélope fa i desfà per canviar la realitat d'un carrer solitari com ella...

No cal fer reserva d'entrades ni pagar per accedir-hi, però millor si hi aneu amb una mica de temps per agafar lloc, que al bar del CC Casa Groga hi fan unes tapes per llepar-se'n els dits!

Activitats relacionades