52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Aquesta primavera, Ara toca... Attrezzos!

CC Sagrada Família
13, 20/04, 04, 25, 13, 25/05, 08, 15 i 22/06/2023
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Música i arts escèniques al CC Sagrada Família

Teatre, dansa, pop i música clàssica formen part, entre més, de la programació cultural de primavera del CC Sagrada Família. Si teniu ganes d’arts escèniques i us agraden els concerts, apunteu-vos a l’agenda totes aquestes propostes.

 

Ara toca... clàssica

El cicle musical per excel·lència del centre s’estrena amb un concert amb motiu del festival BarnaSants, cançó d’autor. En aquesta ocasió, passaran per l’escenari de l’Eixample les cantautores Heidi Igualada i Marta Campos (13/04 – 20:00 h), dues referents de la nueva trova cubana, amb una llarga trajectòria i diversos premis i distincions.

El cicle de música fa una pausa fins al mes de juny, fins al concert d’en Joan Bramon Mora (08/06 – 20:00 h) amb un repertori d’aparença senzilla, però plenes de continguts nedant sota la superfície. Composicions extretes del fons del mar, música composta essencialment d’aigua salada; amb alguns desajustos personals pel mig, emocions universals, petits esculls quotidians i naufragis a diferents profunditats.

Pel que fa a la música clàssica, al maig apunteu-vos el recital Veus de primavera (04/05 – 20:00 h) que inclou un repertori compost per la música italiana de Tosti, Leoncavallo, Massenet o Donizzet i al mes següent, el concert Cantar de l’ànima (15/06 – 20:00 h) compost per obres emblemàtiques del repertori català i llatinoamericà com Mompou, Revueltas i Guastavino.

 

Attrezzos i Apropa’t a la dansa

Si parlem d'arts escèniques, el trimestre alça el teló amb l’obra de teatre Boja (20/04 – 20:00 h). Mariona Esplugues explora què passa dins d’una consulta de psiquiatria. Un espectacle que retrata en primera persona l’experiència viscuda per l’actriu en els darrers setze anys als consultoris de diversos psiquiatres.

Al cap d’uns dies arriba la peça Beyond the numbers (25/05 – 20:00 h) a càrrec de Kainos Teatre on dos personatges obsessionats per la por de la mort. Una reflexió sobre allò que es perd quan es viu amb l’obsessió per evitar la mort. L’obra combina elements del teatre físic, la performance i els paisatges sonors.

Durant el mes de maig i amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, l’equipament programa el cicle Apropa’t a la dansa, un ventall d’activitats en diferents formats adreçades a diverses franges d’edat per gaudir i apropar-nos a aquesta disciplina artística. Enguany és entre el 8 de maig i el 10 de juny.

El trimestre es tanca amb la peça de dansa Bailes extraños (22/06 – 20:00 h). Alertes, curiosos i expectants José Maldonado, Rita Noutel i Carlos Cuenca posen en pràctica tots els mètodes d’improvisació que coneixen. Cossos, espai i so navegant entre allò que és acadèmic i la bogeria. Orgànic i salvatge.

Totes les propostes són amb entrada gratuïta i no cal fer reserva. Consulteu tota la programació de l’equipament de l’Eixample al seu web.

Activitats relacionades