52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Ara toca... un concert!

CC Sagrada Família
11, 25/02 i 25/03/2021
  • Música

Tres actuacions de Kids from Mars, Le Nais i Cor Blanc

Ara toca... ara toca... una, dues, tres actuacions musicals en directe al CC Sagrada Família! El cicle, que va començar amb el concert de la Sandra Bautista (28/01 – 20.00 h) repescat després d'un any d'ajornaments,  fa pujar a l'escenari tres projectes emergents més. Tot i ser formacions ben joves, avancen amb passes segures cap a l'èxit i el reconeixement del públic.

Kids from Mars
11/02 – 20.00 h
El duet procedent de Blanes, format per l'Óskar Jiménez (veu i guitarra elèctrica) i en Roger Borrell (bateria), va saltar a l'escena l'any 2018, quan els dos tenien només quinze anys. I don't know what you feel but I feel it too, el seu segon EP, consta de quatre temes nous que naveguen pel so indie pop amb accents de música electrònica. La discogràfica Luup Records els acompanya en aquest viatge sonor estratosfèric, escolteu-los en un directe enèrgic i d'alta volada.

Le Nais
25/02 – 20.00 h
Músic, poetessa, dissenyadora de joies i model. La creativitat de la Naida Castel (veu i guitarra elèctrica) no té límits! Toca totes les tecles i sota l'àlter ego de Le Nais, captiva per l'autenticitat, la màgia i una veu que surt de molt endins, del seu món nostàlgic i fosc. En format de trio per la bateria d'en Javi Gómez i el teclat d'en Pau Calero i amb les videoprojeccions de la Miranda Márquez, presentaran el seu EP de debut, When I Can't Speak but I Can Sing i els nous temes, com el seu doble single Unshape Love. Recentment ha passat pel Mercat de Música Viva de Vic, pel Festival de Pedralbes o el Tempo de Girona i ja s'ha confirmat la seva actuació al Primavera Sound vinent.

Cor blanc
25/03 – 20.00 h
La Mireia Bernat (veu, guitarra elèctrica i teclat) i en Sergi Serra (teclat, sintetitzadors, guitarra elèctrica) forment el duet que es mou entre el folk, el lo-fi i l'electrònica, un indie pop de baixes revolucions, però d'alta personalitat i una posada en escena molt cuidada. Portaran el nou EP Forever & Tonight i altres temes que han interpretat per diversos festivals i països com Itàlia o Taiwan.

Els tres concerts són gratuïts i és indispensable reservar entrada prèviament al web. Recordeu que hem hagut de reduir notablement la capacitat dels espectacles i per això, si teniu una entrada i finalment no hi podeu assistir, retorneu-la per tal que algú altre pugui accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

A la fotografia, el duet Cor Blanc fotografiat per LaLores.

Activitats relacionades