52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Ara toca... una mica de pop i un toc de clàssica

CC Sagrada Família
13/10, 01, 15, 17 i 20/12/2022
  • Música

Tornen els concerts al CC Sagrada Família

Acabades les obres d’adequació de l’edifici del carrer Provença, el CC Sagrada Família reprèn les activitats culturals, tot i que alguna proposta encara es fa a l’Ateneu del Poblet. Entre les moltes possibilitats de la programació de tardor, destaquen els concerts dins el cicle Ara toca... i el recital operístic de la setmana de Nadal.

Claudia Allmang (13/10 – 20:00 h, pati interior) és una de les promeses del bedroom pop actual amb la seva delicadesa i introspecció lluminosa, que ha plasmat a la perfecció en els dos primers singles. Des de la Costa Brava natal, els ha col·locat a diverses playlists oficials d'Spotify, llistes que posen el focus en els nous artistes que cal seguir de prop.

La resta d’actuacions en directe es concentren al mes de desembre. Ven’nus (01/12 – 20:00 h) és un projecte íntim liderat per la jove sabadellenca Valèria N. Saurí. Ara presenta el seu EP El naixement, on explica la seva mirada única del món tot convertint música pop i imatges en una sola veu.

La següent a pujar a l’escenari és Maio (15/12 – 20:00 h). De tradició musical familiar (és membre d’Akelarre amb la seva germana Júlia), la Mariona Serrasolsas debuta amb aquest projecte en solitari. L’artista de Sant Andreu de Palomar fa girar el seu primer disc íntim i real, directe i honest Des dels marges.

El següent concert-vermut forma part de les activitats de la Setmana LGTBI NosAltres que enguany tindrà lloc a la segona quinzena de desembre. Fera y Las Disidentes (17/12 – 13:00 h, Ateneu El Poblet) és un projecte nascut de l’activisme i l’amor per la música en directe. Riot queer explosiu, un mix de sons underground i urbans i un directe intens, on l’intercanvi amb el públic és protagonista.

Per encara les festes, arriba el Recital de Nadal (20/12 – 20:00 h) on la soprano Romina Krieger i el tenor Facundo Muñoz, acompanyats pel pianista Elke San José, oferiran un bon grapat d’àries i duos operístics i romances de sarsuela.

Cal que reserveu entrades des dels enllaços anteriors, excepte pel concert-vermut. Si teniu una reserva i finalment no hi podreu assistir, retorneu l’entrada per tal que altres persones puguin accedir a la sessió. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Fotografia: Walter Capdevila

Activitats relacionades