52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arriba la primera edició del Festival Il·lulola

Públic familiar
Centre Cívic Urgell
27 i 28 de maig
 • Art i exposicions
 • Familiar
 • Tallers

Dos dies dedicats a la il·lustració infantil i juvenil

El Festival Il·lulola tindrà lloc al Centre Cívic Urgell els dies 27 i 28 de maig, un festival on la il·lustració infantil i juvenil serà el centre de la programació amb tallers, espectacles, contacontes, instal·lacions i firmes de llibres per a infants i joves de 0 a 14 anys.

L'objectiu del festival és posar en valor la il·lustració infantil i juvenil i els seus autors/es, a més d'esdevenir també un espai per reivindicar la figura de Lola Anglada, origen del nom del festival, i visibilitzar la seva tasca com a narradora i dibuixant infantil.

El Festival Il·lulola tindrà lloc als diferents espais del Centre Cívic Urgell, tant interiors com exteriors, amb activitats que començaran el divendres 27 de maig a la tarda amb l'espectacle Un món de cartró, un espai de joc i creativitat per a infants de 4 a 12 anys a càrrec de CreaMoviment i coorganitzat pel Casal Infantil Urgell dins els actes del Dia Internacional del Joc.

El dissabte 28 de maig, el festival començarà des del matí amb diferents tallers: Art-Joc; Animals Fantàstics amb Amaia Arrazola; un mural participatiu en homenatge a Lola Anglada amb Anna Grimal; Perdut al museu amb Luisa Vera i acabarà amb l'espectacle multidisciplinari Tinc un paper a càrrec d'Eva Armisén i Marc Parrot al pati interior d'illa.

Es començarà la tarda amb el contacontes Qui dibuixa a la Lola? d'Un conte al sac i, posteriorment, es realitzaran els tallers de Crea el teu personatge manga a càrrec de Valeria Pedrosa i el de Traços ràpids / Traços lents amb Carlota Juncosa. El festival finalitzarà amb l'espectacle La brúixola dels desitjos de Projecte I.G.L.U que tindrà lloc a l'auditori del centre.

Durant tota la jornada del dissabte també hi haurà un petit mercat il·lustrat format per la parada de la llibreria Al·lots que, a més, tindrà signatura de llibres amb les autores Amaia Arrazola, Luisa Vera, Eva Armisén, Marc Parrot i Rosana Faría al llarg de tot el dia.

I, per últim, completarà el festival l'exposició Atenció plena i dibuix. Regulació emocional i creativitat amb infants de Carlota Juncosa, guanyadora de la primera convocatòria d'il·lustració infantil i juvenil Il·luLola, que es va dur a terme durant el novembre de 2021. Juncosa també és l'autora de la imatge de la primera edició del festival.

Consulta el programa d'Il·lulola aquí!

Activitats relacionades

 • L'humor serà feminista o no serà!

  On:
  Districte de Sant Andreu
  Quan:
  Del 4 de maig al 21 de juny
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Espectacles de dansa, tallers i rutes dansades per a totes les edats

  On:
  Centre Cívic Sagrada Família
  Quan:
  Maig 2022