52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Berlin Bouncer

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Diversos centres cívics
10/02/2021
  • Cinema

Documental musical

El club Berghain de Berlín és un lloc mític per a qualsevol amant del techno. A les portes d’aquest club, diuen que el més famós de tot Alemanya, un es pot trobar amb un personatge singular: tatuatges i pírcings en grau hiperbòlic, i també és descomunal el seu poder i la manera com l’administra. Sven Marquardt és un dels porters del Berghain. Ell és qui aixeca el polze o no l’aixeca, qui permet l’entrada o la barra, qui beneeix la nit o la condemna. I ell és també un dels tres porters de discoteca que vertebren el documental Berlin Bouncer que a través d’ells (i de l’escena club de Berlín) explica les últimes dècades de la ciutat: quan tenia mur i quan el va perdre.

Director: David Dietl
País: Alemanya Any: 2019

AUDIOVISUAL / 90' /
Versió original subtitulada en espanyol

En col·laboració amb l’In-Edit Festival


Dimecres, 10/02/2021 - 18.30 h
CC Albareda

A causa de possibles canvis de darrera hora per les restriccions de la Covid-19, us recomanem confirmar dia i hora amb el centre.

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades