52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Busques un buc d’assaig?

Diversos centres cívics
  • Música

Diversos centres cívics ofereixen locals habilitats per tocar

No sempre és fàcil, trobar llocs on assajar a la ciutat. D’entre els diversos espais que poden llogar-se en un centre cívic, hi ha equipaments que disposen de locals d’assaig musical que poden usar-se per hores o per mesos. No dubteu a posar-vos en contacte amb cada centre cívic per trobar la sala que us vagi millor. Que soni la música!
 

Centre Cívic Albareda
L’Albareda disposa de tres cabines insonoritzades i amb equip de so, una bateria, amplificadors de baix i guitarra, micròfons i equip de veus amb taula de so. També disposa de quatre cabines insonoritzades sense equip de so per a grups força grans, ideals per a grups de percussió o projectes que combinen dansa i música. Podeu consultar les imatges de cada local i sol·licitar una sala al següent enllaç.
 


Centre Cívic Sarrià
El Centre Cívic Sarrià ofereix bucs d’assaig musical per a grups joves. Es tracta de dos bucs insonoritzats i amb aire condicionat que es lloguen mensualment a bon preu. Els grups que hi assagen entren al circuit i la programació de la Coordinadora de Rock de Sarrià. Més informació al següent enllaç.
 

Centre Cívic Carmel
Aquest equipament del Carmel ofereix dos bucs d’assaig per a grups de música, també amb amplificadors i bateria. Podeu demanar més informació a animació.carmel@qsl.cat i consultar les imatges al següent enllaç.
 

Centre Cívic del Parc-Sandaru
A tocar d’Arc de Triomf, el Sandaru ofereix dos bucs amb amplificadors de guitarra i de baix, bateria i taula de so. Podeu demanar més informació a info@ccparcsandaru.cat o consultar el següent enllaç.
 

Locals d’assaig de La Sedeta
Ubicats en un edifici annex al Centre Cívic La Sedeta, aquests locals estan festionats per la Coordinadors de Grups de Rock de La Sedeta. Es tracta de quatre cabines de diferents mides, i quasi totes contenen el material necessari per assajar. Més informació aquí.

Activitats relacionades