52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Caliu en ple hivern

CC La Farinera del Clot
12/01, 09/02 i 16/03/2019
  • Música

Tres concerts íntims a La Farinera

El teatre del CC La Farinera del Clot acollirà, durant tres dissabtes d'hivern, la 4a edició del cicle de música d'hivern Caliu. La sala Jesús Concernau es transformarà en un espai íntim i acollidor per fer sentir el públic com a casa i predisposar els espectadors a escoltar amb tota l'ànima tres propostes musicals cuidades fins a l'últim detall.

Per començar a escalfar el cicle, el cantautor Albert Freixas (12/01 – 21.00 h) presentarà Oopalana (2018), el segon àlbum que publica. Gravats només amb guitarres acústiques i veus, els deu temes del disc escrits i interpretats per Freixas, presenten una sonoritat amb projecció internacional i uns textos íntegrament en anglès plens de formes i textures d'una gran sensibilitat.

Al mes de febrer, la temperatura continuarà pujant amb l'actuació de la guanyadora absoluta de l'edició 2018 del SONA9, Sandra Bautista (09/02 – 21.00 h). Amb una veu dolça i incisiva, presentarà el repertori de cançons escrites per ella mateixa i que configuren La casa de les mil olors (2017), la primera recopilació publicada per aquesta jove talent de Martorelles.

I ja a tocar de la primavera, serà el torn de Cinema America (16/03 – 21.00 h). La formació tancarà el cicle presentant en acústic les peces de Fireflies (2018). Amb estil new folk i un directe ple de complicitats, en Marc Guillem i en Raúl Márquez, deixaran volar tema rere tema com una lluerna jugant al vidre de la finestra.

Cada concert té un preu de 5,00 €. Les entrades es poden comprar anticipadament el dilluns de la setmana de l'actuació enviant un correu a informacio@farinera.org o telefonant al 932 918 080.

Activitats relacionades