52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Campeones a L'Auditori Sant Martí

Auditori Sant Martí
Dijous, 18/07/2019
  • Cinema

Amb la presència de l'actor Javier Gutiérrez

Palma, València, Donosti, Bilbo, Xixón, Saragossa, Sevilla, Málaga, Valladolid... i Barcelona! La Fundación Academia de Cine i B The Travel Brand estrenen el cicle Cine Viajero amb l'objectiu de portar una col·lecció de pel·lícules de la cartellera recent per diverses ciutats.

Les projeccions gratuïtes tindran lloc a l'aire lliure, a teatres o bé en altres espais emblemàtics de les ciutats i comptaran amb la presència d'actors, directors o guionistes dels films. El reino, Viaje al cuarto de una madre, Carmen y Lola, SúperLópez, Quién te cantará i Campeones són les pel·lícules que s'han pogut veure entre el mes de juny i la darrera sessió, que tindrà lloc a Barcelona, el 18 de juliol.

L'última sala per on passarà el cicle serà la de l'Auditori Sant Martí i s'hi podrà veure el film guanyador a la millor pel·lícula dels premis Goya 2019, Campeones. La comèdia dramàtica, dirigida per Javier Fresser l'any 2018, explica el viatge interior que experimenta en Marco. Després d'un seguit de problemes personals, el protagonista és condemnat per conduir en estat d'embriaguesa. Per tal de no anar a parar a la presó, salda la pena convertint-se en l'entrenador d'un equip de bàsquet de persones amb discapacitat intel·lectual. A poc a poc descobrirà que pot aprendre molt d'aquest curiós grup i allò que al principi ho veia com un problema es converteix, amb el temps, en una lliçó de vida.

Amb la nominació com a actor principal a la darrera edició dels premis Goya a la butxaca, Javier Gutiérrez farà acte de presència a l'Auditori Sant Martí i és qui presentarà la pel·lícula. Si voleu assistir a la presentació, cal que envieu un missatge a cineviajero@bthetravelbrand.com, escrivint "Barcelona" al títol del correu electrònic.

La projecció començarà a les 21.30 h i cal reservar una entrada gratuïta al web o presencialment al taulell del CC Sant Martí.

Activitats relacionades