52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cançons per aportar Caliu a l’hivern

CC La Farinera del Clot
18/01, 15/02 i 21/03/2020
  • Música

Tres propostes musicals a La Farinera

Caliu, el cicle de música d’hivern del CC La Farinera del Clot arriba aquest any a la 5a edició. La sala Jesús Concernau es converteix, un cop més, en un espai íntim i acollidor per fer sentir el públic com a casa i obre les portes a tres propostes que aportaran escalfor a tres dissabtes de gener, febrer i març.

En Pedro Javier González (18/01 – 21.00 h) és el primer a trencar el gel hivernal. El guitarrista barceloní interpretarà les composicions que formen el seu darrer disc Babia, una publicació que podria considerar-se un solo de guitarra, ja que és aquest instrument que hi pren el protagonisme absolut.

El mes de febrer, tradicionalment el més fred de l’any, porta el caliu de les melodies d’en Joaky (15/02 – 21.00 h). La memoria que tanto descuidé és la primera aventura en solitari d’aquest cantautor, una proposta íntima que fusiona les seves composicions amb el folk i el pop.

Aorta és el nom de l’últim treball de la Clàudia Cabero (21/03 – 21.00 h). El portarà a la sala Jesús Concernau per tocar els temes propis i algunes peces tradicionals. Nascuda en una família de llarga tradició musical i havent rebut formació clàssica des de petita, és en el seu pas pel Taller de Músics que desenvolupa l’amor pel jazz i es convenç de fer el pas cap a una carrera musical en solitari.

Cada entrada té un preu de 5,50 €. Les podeu comprar anticipadament el dilluns de la setmana de l'actuació des del web del La Farinera del Clot, enviant un correu electrònic o telefonant al 932 918 080.

Activitats relacionades