52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Casals d'estiu 2020!

Públic familiar
Diversos centres cívics
Fins al 31/07/2020
 • Familiar

Inscripcions obertes fins exhaurir places

Si busqueu casals d'estiu per a la canalla, doneu un cop d'ull a les múltiples possibilitats que ofereim els Centres Cívics de Barcelona. Les inscripcions van començar el 27 d'abril i s'allarguen fins que quedin places. Les criatures a partir de tres anys i fins a adolescents de setze es divertiran i aprendran a parts iguals en un ampli ventall de temes: arts escèniques, música, medi ambient, robòtica...

Enfocats a la cura de la Terra trobareu Una mirada al nostre planeta del CC Font de la Guatlla i La Terra ens necessita del CC El Coll – La Bruguera, tot i que aquest  sortireu a passejar pel cosmos en una aventura situada a l'univers.

Si sempre estan fent teatre, haureu de mirar el Vivertimento! del CC Baró de Viver, l'Escola d'arts escèniques Tísner d'estiu del CC Cotxeres Borrell o L'estiuet al Sandaru (cancel·lat) del CC Parc Sandaru que també hi ha un espai dedicat a les arts plàstiques a més del teatre musical.

La música és el fil conductor de les activitats del Jazz jugat del CC Can Deu, mentre que el casal Estiu a Urània del CC Vil·la Urània es divideix en quatre setmanes i quatre temes seguint les principals activitats de l'equipament del barri de Farró: cosir a màquina, ciència, teatre en anglès i cuina. L'Estiu dels petits del mateix centre porta moltes sorpreses més!

Per a joves de 12 a 16 anys i a qui agradi la cultura maker trobareu el MakerCamp al CC Convent Sant Agustí que potencia la creativitat i el coneixement. El casal està dividit en tres projectes diferents, un per a cada setmana: disseny d'un habitatge sostenible, la construcció d'un hotel per a insectes i art al carrer. Consulteu també el Casal d'estiu SDIA.

El conte de Lewis Carrol és l'eix del casal L'Alícia torna al país de les Meravelles del CC La Sedeta i les activitats aquàtiques formen el gruix de la programació del casal d'estiu del CC Barceloneta.

Tallers, jocs, gimcanes, visites culturals, treballs manuals... tindran un record inoblidable d'aquest estiu si participen en els casals del CC Pati Llimona, a la Ludoteca La Tardor del CC Josep Maria Trias i Peitx, a la Ludoteca el Galliner del CC Matas i Ramis o també a Horta-Guinardó al del CC Casa Groga. A l'Eixample teniu els casals del CC Sagrada Família, del CC Ateneu Fort Pienc i el del CC Urgell.

Per a més informació i sol·licitació de beques, consulteu el web http://vacances.barcelona.cat. Aquest any estan subjectes a com evolucionin les mesures de confinament, però ara és moment d'inscriure-s'hi!

Activitats relacionades

 • Cinc cursos per fer créixer la creativitat

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 21/06/2021
 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021
 • És la 12a edició del cicle

  On:
  CC Drassanes, CC Parc Sandaru, CC Cotxeres Borrell, CC Can Clariana Cultural i CC La Sagrera – La Barraca
  Quan:
  Fins al 09/05/2021