52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Castellonades, espectacles a Can Castelló

CC Can Castelló
27/01, 03, 10, 17/02, 03, 17 i 24/03/2023
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Propostes de companyies emergents que han fet estada al centre i més

Situat en un entorn privilegiat, el CC Can Castelló aposta de manera clara per donar suport a artistes. A través de les residències Crea’t per a joves artistes i Actua per a les arts escèniques. És, a partir d’aquesta última, que sorgeix el cicle Castellonades, una mostra del que es crea a l’equipament del barri de Galvany durant tot l’any. Aquest trimestre podreu conèixer:

Tu reflejo
27/01 – 18:30 h
Un espectacle teatral amb música i dansa que narra la història de dues persones que comparteixen la cerca d'un mateix somni, es comuniquen a través d'un mirall, sense saber si existeixen o no. Se senten acompanyats en la solitud, s'enfronten obstacles i els seus dimonis interns. A càrrec de cia. ICU_ART.Tv, Laura López Cuno i Gilmar Thokokary Jaldín

La Margós
03/02 – 18:30 h
La Margot Gaultier és cantant i compositora. La seva música combina electrònica i pop, tot experimentant amb la veu i el so. Les seves cançons reflecteixen les emocions, els somnis, els seus moments d'introspecció i la desconstrucció del sistema heteropatriarcal.

Shalott
10/01 – 18:30 h
Shalott és un duo de dansa contemporània, format pels ballarins Guillem Batlle i Vlad Ion, que tracta sobre l'inevitable. El temps, les relacions humanes, l'amor, el pensament, els records... Que tinguin lloc és inevitable. Tot i això, l'acceptació del seu caràcter finit és el que els omple de significat i valor. Què està i què no està escrit? Quants fulls en blanc queden encara per escriure? Aquesta companyia també actua al 13è circuit Barcelona Districte Cultural.

 
A banda d’aquestes tres propostes, l’oferta cultural d’hivern a Can Castelló es complementa amb:

Projecte Parsimònia
03/03 – 18:30 h
Dues guitarres amigues i una bateria fent música transgènere i sovint progressiva; gairebé sempre instrumental. Aquest trio artístic vol procurar un cert plaer amb composicions pròpies, que proposen paisatges suggerents i inesperats i amb composicions que juguen a instituir un ordre, tant de bo biològic, entre ells i el temps.

100 años de nuestra señora de los pesares
24/03 – 18:30 h
Dues amigues investiguen les seves arrels i expliquen, a través del teatre i de la poesia, una versió de la història que mai ningú ha demanat amb retrats d'àvies, mares i poetesses oblidades.

 
I les propostes familiars:

Dins del cor
17/02 – 18:00 h
Per a infants de 6 mesos a 3 anys acompanyats d’una persona adulta

Un conte dolç, sobre l’amistat i la companyia. Al balcó hi viuen uns amics que m’agrada com són: en Samuel viu a la butxaca de la camisa de quadres i esquitxa amb la seva grossa cua; en Nicolau vola feliç buscant amb qui compartir la tarda; el bromista cuc Maluc que t’agafarà el nas i se l’amagarà a la butxaca; la presumida Filomena, mandrosa, poruga i fina com les flors! Però, qui viu a la butxaca de la samarreta de colors? Ningú l’ha vist mai! Només surt… quan tothom dorm! Silenci!, que es desperta!

Contes de la lluna sota les estrelles
17/03 – 18:00 h
Per a infants de 3 a 7 anys acompanyats d’una persona adulta

Quantes nits podem passar-nos mirant aquesta enorme bola blanca que ens visita quan el sol es pon? I com és que de vegades no ens ve a veure? I com és que de vegades no ve tota i només se’n veu un trosset? Les coses més màgiques passen a les nits, les històries més extraordinàries són explicades sota les estrelles i la llum de la lluna.

Activitats relacionades