52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Celebra el Dia Internacional de l’Orgull Friqui a la Marina

CC Casa del Rellotge i CC La Cadena
05, 10, 13, 14, 17, 22, 24 i 27/05/2024
  • Art i exposicions
  • Cinema
  • Divulgació
  • Familiar
  • Rutes i visites
  • Tallers
  • Teatre

Arriba la segona edició del cicle que s’allarga durant un mes

Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull Friqui que se celebra cada 25 de maig des del 2006, el CC La Cadena i el CC Casa del Rellotge organitzen el segon Mes friki entre el 5 i el 27 de maig. Els dos centres i altres equipaments de la Marina es proposen descobrir el vessant més extravagant del barri amb una amalgama de propostes per a totes les edats.

El cicle s’estrena amb l’espectacle de clown, circ, màgia i comèdia a càrrec de la cia. Mundo Costrini, Les frikis (Sala Pepita Casanellas, 05/05 – 12.00 h). La Hilda i l’Hugo, la parella excèntrica i esbojarrada protagonista, ho tenen clar: només l'amor els salvarà de sortir vius d'aquest espectacle accidentat i caòtic.

Aliens, ninges i zombis és l’exposició de l’Aitor Lakhwani sobre el cinema més tronat de sèrie B que es pot visitar al CC La Cadena del 6 al 31 de maig. Feu un tast d’aquest imaginari amb la mostra de cartells més representatius del gènere. La inauguració és el 07/05 a les 19.00 h.

Els Divendres en escena programa El planeta perdido (Sala Pepita Casanellas, 10/05 – 20.00 h), un espectacle mut de titelles de taula i teatre d’objectes a càrrec de la cia. La Bayka. Viatja a un món fantàstic i bonic que conviu amb el caos, la vida i la destrucció. Humor, consciència i una pila de materials reciclats, vells i reutilitzables.

Voleu participar en la Gimcana friki de la Marina? Del 13 al 24 de maig demostra l’extens coneixement que tens de personatges, jocs i sèries. Cal inscriure’s presencialment a un dels equipaments del barri.

El Mes friki també té espai per la creació! Apunteu-vos als tallers per fer Clauers amb hamabeads (CC Casa del Rellotge, 13/05 – 18.00 h) o d’estampació de segells de goma (CC La Cadena, 27/05 – 18.00 h) sobre bosses de tela.

L’artista estatunidenca Alison Bechdel, la mangaka Kabi Nagata o el col·lectiu xilè Tetas Tristes són alguns dels noms que es donaran a conèixer a la xerrada Còmic feminista, vinyetes amb històries de vida (CC La Cadena, 14/05 – 19.00 h) a càrrec de la Carolina Decors Krenn.

Descobreix les petjades ancestrals, els enigmes ocults, els secrets maçònics i les ordres místiques que han forjat els fonaments de la ciutat de Barcelona amb l’itinerari Societats secretes (CC Casa del Rellotge, 17/05 – 17.00 h) guiat per GoBcn.

El cicle cinematogràfic de la Sala Pepita Casanellas programa un cinefòrum amb la voluntat d’apropar cinema de ciència-ficció Km0. Es projecta El hombre perseguido por un O.V.N.I. (Sala Pepita Casanellas, 22/05 – 18.00 h) de Juan Carlos Olaria.

El plat fort del cicle arriba amb la Tarda friki (Sala Pepita Casanellas, 24/05 – 17.00 h). Celebra la segona edició de la trobada més divertida i estrambòtica de la Marina amb un ampli ventall d’activitats apassionants compartida amb gent com tu i demostra que ets el més friqui del barri! #orgullfrikilamarina2024

Activitats relacionades