52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cicle Terrassa d'Estiu al CC La Cadena

Parc de Can Sabaté
Juliol i setembre 2022
  • Música
  • Teatre

Concerts, teatre i monòlegs per gaudir de l'estiu

Durant els mesos de juliol i setembre, el Centre Cívic La Cadena organitza al Parc de Can Sabaté el Cicle Terrassa d'Estiu amb diferents propostes culturals com petits concerts, obres de teatre o monòlegs.

Aquí et deixem tota la programació del cicle perquè gaudeixis encara més del teu estiu!

Màgia Xixaraxera
6 de juliol a les 19 h
Jocs de mans, il·lusions i experiments, però sobretot, molt riure. En Xaxi Xixarrus ens hipnotitzarà amb la seva màgia, la seva tendresa i el seu humor. De la Cia. Tàger.

Alaire
13 de juliol a les 19 h
Concert del quartet format per membres de Catalunya, Andalusia i Irlanda. Ens oferiran una mescla heterogènia d'estils musicals: elements de rumba, ritmes llatins, folk celta i flamenc.

Histriònics
20 de juliol a les 19 h
Dos personatges molt singulars, amb un estil interpretatiu molt particular, que provocaran que el públic es diverteixi i que la directora de la companyia acabi totalment desesperada.

Impro Acatomba Show
14 de setembre a les 19 h
Sessió amb actors-improvisadors que et faran riure de valent! Un show dedicat al món del cel·luloide on els actors passaran per tots els gèneres cinematogràfics sorprenent sempre amb històries diferents a cada funció. De la Cia. Impro Acatomba.

(La) Frontera
21 de setembre a les 19 h
A quina part de fons del mar han quedat les persones que no han arribat? Moltes vides es perden cada any al Mediterrani. És el mon un lloc segur on viure? Potser només en una banda de la línia divisòria que defineix territoris? De la Cia. La Caprina.

Els espectacles són gratuïts amb reserva prèvia al web d'inscripcions del centre cívic o presencialment a l'equipament.

Activitats relacionades