52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cinema a la fresca: arrenca el Pantalla Barcelona d’estiu!

Diversos centres civics
Del 27/06 al 25/07/2023
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Fins a final de juliol, 42 projeccions a l’aire lliure

El 27 de juny comença la desena edició d’un dels programes més esperats de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. El Pantalla Barcelona il·lumina, els vespres d’estiu, onze pantalles a l’aire lliure amb 7 produccions catalanes recents. Una nova aposta per donar a conèixer la cinematografia que es fa a la ciutat.


Podeu consultar les set pel·lícules, descarregar el programa en PDF o bé mirar el calendari per dies i organitzar-vos l’agenda al vostre gust.

La cartellera d’estiu, que s’ha elaborat en col·laboració amb els centres participants i l’Acadèmia del Cinema Català, programa 42 projeccions. Fins al 25 de juliol, es podrà veure Alcarràs, de Carla Simón, Escape room: la pel·lícula, d’Hèctor Claramunt, La innocència, de Lucía Alemany, La voluntària, de Nely Reguera, Nosaltres no ens matarem amb pistoles, de Maria Ripoll, Pan de limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano i Toscana, de Pau Durà. Gaudiu del cinema a la fresca fet a casa!

Aquesta desena edició repeteixen els onze equipaments d’edicions anteriors: CC Ateneu Fort Pienc (Eixample), CC Can Basté (Nou Barris), CC Can Clariana Cultural (Sant Andreu), CC Casa Groga (Horta-Guinardó), CC La Sagrera - La Barraca (Sant Andreu), CC La Sedeta (Gràcia), CC Pati Llimona (Ciutat Vella), CC Josep Maria Trias i Peitx (Les Corts), CC Vil·la Florida (Sarrià – Sant Gervasi), CC Zona Nord (Nou Barris) i Auditori Sant Martí (Sant Martí). Teniu el Pantalla Barcelona ben a prop de casa!

Les sessions de cinema es complementen amb una selecció musical del productor i dj Dani Kongo, que funciona com una banda sonora alternativa prèvia a les projeccions.

L'entrada és gratuïta, no cal reservar localitats, tot i que hi ha aforament limitat. Seguiu el cicle a les xarxes amb l’etiqueta #PantallaBCN i participeu-hi!

Activitats relacionades