52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Clown i teatre de carrer amb La Regadora 2022

Centre Cívic del Besòs i el Maresme
12, 14, 19 i 21 de juliol
  • Circ
  • Teatre

El Centre Cívic del Besòs i el Maresme també ens refresca els vespres d'estiu

Un any més, La Regadora, el festivalet de clown i teatre de carrer del Centre Cívic del Besòs i el Maresme, ens refrescarà els vespres d'estiu!

Durant el mes de juliol, quatre espectacles per a tota la família us esperen per compartir riures i somriures. Les entrades són gratuïtes, així que no badis i apropa't a l'equipament per gaudir de la fresca de les nits dels dies calorosos.

WOOOOOW! de la Cia. La Churry
12 de juliol a les 19 h
Deixa’t portar, atreveix-te, enfila’t i cau sense paracaigudes! Tot és possible! Qualsevol fet pot ser immensament important, al·lucinant… wooooow! Una experiència que us canviarà la vida.

SE VENDE de la Cia. La Lleonera
14 de juliol a les 20.30 h
La Maricruz i la Maricarmen són dues dones que ronden els 85 anys i viuen en una carpa que van guanyar gràcies a la targeta de punts del banc propietari del seu antic pis. Són guerreres i no coneixen cap límit. Faran el que calgui per millorar la seva situació.

2D2 de la Cia. Panettone Brothers
19 de juliol a les 19 h
Aquest espectacle se sap com comença, però no com acaba. Amb els Panettone pot passar qualsevol cosa! El circ contemporani i l’essència del clown es barregen amb números d’habilitat, jocs i participació del públic.

TRÈS MAGNIFIQUE de la Cia. Pamboli Teatre
21 de juliol a les 19 h
Aquest trio de pallassos és conegut arreu del món pel seu número d’escapisme. Però per desavinences, un dels components marxa. Quan els altres dos s'adonen que ja no hi és, es desesperen perquè no saben com tirar endavant l’espectacle.

I durant tot el mes de juliol descobreix l'exposició "25 Anys Sense Fronteres" de Pallassos sense fronteres, un recorregut fotogràfic pels moments més emblemàtics de la història de l'organització. El dimarts 12 de juliol a les 20 h el centre ens convida a la xerrada i visita guiada d'inauguració de la mostra.

Activitats relacionades