52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Com sona La Carbonera?

CC Albareda
12, 19 i 26/05/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Una mostra dels grups que assagen al CC Albareda

Si seguiu de prop les activitats que us proposa periòdicament el CC Albareda, sabreu de sobres que una part de la seva agenda setmanal es reserva per als grups que assagen als bucs del centre.

Cada trimestre, aquestes formacions es foguegen davant del públic presentant els temes que han treballat durant tota l’estada. Si us agrada descobrir nous talents musicals de tots els estils, apunteu en vermell al calendari el nom de La Carbonera. Mireu, sinó, els tres concerts d’aquesta primavera:

 
Los estándares
12/05 – 20:00 h
Com el seu nom indica, els estàndards de jazz i blues han format part del seu repertori des de fa anys. Ara, el trio de jazz & bossa integrat per Martín Salgueiro (guitarra), Francisco Garcia (baix) i Alfonso Melero (bateria), es presenta a l’escenari acompanyat per un recull de composicions originals i clàssics del gènere passats pel seu sedàs.

 
Wetdust
19/05 – 20:00 h
L’amor incondicional per la música dels anys 1970 és el que comparteix aquest grup de quatre músics liderat per la Daniela Serradas. Han versionat cançons de l’època i algunes de més modernes amb la intenció de trobar un so propi per poder començar a crear música.

 
Awa pa los calvos
26/05 – 20:00 h
El grup, format al Poble-sec, reivindica les seves arrels andaluses tot fusionant el flamenc, el funky i la música electrònica i prenent la festa com l’essència del seu espectacle. Una experiència completa que vessa sabor, duende i soul per totes bandes.

 
Tots els concerts són gratuïts, només cal que us inscriviu des dels enllaços anteriors.

Activitats relacionades