52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencem! 8 tallers d'iniciació

Diversos centres cívics
Fins al 31/05/2021
  • Tallers

Estreneu-vos amb noves aficions

Sempre heu volgut aprendre a dibuixar, a ballar, a fer fotografies... i no heu trobat mai el moment? Deixeu de banda els dubtes i doneu ales a les il·lusions més íntimes, aquelles que us faran vibrar i que il·luminaran encara més la primavera. No badeu, que els tallers comencen ben aviat!

D'entre tots els tallers que podeu seguir abans no arribi l'estiu, us n'hem seleccionat un bon grapat per començar a fer els primers passos en diversos camps apassionants:
 
 
Iniciació d'estudi de so a casa
CC Albareda
Del 19/04 al 14/06

Si teniu noves melodies al cap, però mai heu sabut com començar a gravar-les, aquest taller és el vostre! Només us cal inspiració i un ordinador. El CC Albareda us dóna un cop de mà per conèixer els programes d'enregistrament bàsics com Audacity i Ableton Live.
 
 
Iniciació al cant
CC Cotxeres Borrell
Del 20/04 al 08/06

No cal tenir cap experiència prèvia en el cant, només moltes ganes d'aprendre! Amb el curs del CC Cotxeres Borrell les bases del cant modern seran bufar i fer ampolles! A més a més treballareu la respiració a través del moviment del diafragma per regular la sortida d'aire i aconseguireu dominar la por de cantar en públic.
 
 
Introducció a l'art contemporani
CC Can Felipa
Del 22/04 al 17/06

L'art modern pot costar d'entendre, oi? Qui no ha sentit desconcert davant d'una obra contemporània? O fins i tot no ha qüestionat si allò es podia considerar una obra d'art? El CC Can Felipa posa fil a l'agulla i a través de l'anàlisi de les transformacions des dels anys cinquanta, arribareu a entendre com s'ha arribat fins aquí. Es parlarà de l'art modern i contemporani, així com de cultura i història en general.
 
 
Quin temps farà demà?
CC El Sortidor
Del 03 al 31/05

A l'abril, cada gota val per mil! Abril plovent, maig rient. Pel maig, cada dia un raig... Els refranys contenen part de saviesa popular, anys d'observació al darrere i de transmissió generacional. Tot i això, sempre es pot preveure el temps amb unes dades més precises. El CC El Sortidor us anima a iniciar-vos en la meteorologia i aprendre les claus comprendre els processos atmosfèrics bàsics i conceptes com esclafits, anticicló o masses d’aire. També aprendreu a fabricar algun aparell meteorològic casolà amb materials reciclats.
 
 
Introducció al color amb l'aquarel·la
CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán
Del 04 al 25/05

Durant el confinament, les aquarel·les van experimentar un ressorgiment inesperat. Com totes les activitats que requereixen concentració, creen una sensació de pau interior a qui les practica. El CC Vallvdirera – Vázquez Montalbán aposta per tractar les famoses tècniques a l'aigua, concretament parlant dels colors. Aprendreu nocions bàsiques de la tècnica aplicant-les en exercicis pràctics d'il·lustració.
 
 
Iniciació a la fotografia
CC Can Basté
Del 07/05 a l'11/06

Us vau comprar una càmera rèflex i mai li heu tret tot el suc? El CC Can Basté, un dels més fotogràfics de tota la xarxa, us dóna l'oportunitat per conèixer-la a fons, anant als principis bàsics de la fotografia. Aprendreu diferents objectius, el diafragma treballant la profunditat de camp, la velocitat d’obturació, la naturalesa de la llum, alguns accessoris bàsics i preceptes compositius, etc.
 
 
Inicia't en l'enquadernació
CC Sant Martí
Del 12/05 al 16/06

Un taller ideal per iniciar-vos en l'enquadernació artística. El CC Sant Martí proposa tres projectes per descobrir aquesta disciplina. Començareu amb una llibreta de cosit vist, seguireu amb una garlanda de minillibrets i acabareu amb l’enquadernació belga. Després del curs, no voldreu fer res més!
 
 
Càpsula d'iniciació al gravat de segells
CC Teixonera
05/06 – 12.00 h

Voleu obrir-vos camí en el món de l'estampació? El CC Teixonera us facilita les eines! Comenceu pel principi i estudieu materials i eines per a la creació d'un segell. El monogràfic de gravat té una durada de dues hores i es realitzarà un exercici pràctic.

Activitats relacionades