52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions per als tallers de la tardor

Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/12/2023
  • Tallers

Ja us podeu inscriure a l’oferta formativa del trimestre

Comença un nou curs i, com a tots els inicis, fem una llista de bons propòsits: aprofundir en diversos camps del coneixement, llençar-se a tocar un instrument, treure els pinzells del calaix i dedicar unes hores a pintar, perdre la por i posar-se a escriure d’una vegada, deixar enrere la mandra i agafar la càmera de fotografia, iniciar-se a la màquina de cosir i vestir-se amb les peces creades, aprendre aquell idioma que sempre has volgut saber parlar, cordar-se el davantal amb ganes i encendre els fogons, abandonar el sedentarisme i moure el cos, superar la vergonya i saltar a la pista de ball...

A la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona hi ha centenars i centenars de tallers per aprendre tot allò que sempre us ha fet il·lusió. Segur que trobeu un curs que us va com anell al dit!

No hi ha un dia d’inici d’inscripcions comú entre els cinquanta-dos equipaments de la xarxa. La gran majoria s’hi posen la primera setmana de setembre, mentre que d’altres s’esperen un cop celebrat l’Onze de Setembre. Les dates concretes de cada centre les podeu consultar al final de la notícia.

En el que sí que coincideixen tots és en poder fer les inscripcions en línia, des de l’aplicatiu corresponent que trobareu en aquest enllaç. Si no sabeu ben bé com funciona, doneu un cop d'ull a les guies il·lustrades i segur que us en sortiu en un tres i no res! També podeu apuntar-vos-hi presencialment des del centre on s’imparteixen els tallers que vulgueu fer.

Si esteu en situació d’atur o sou persones amb discapacitat, podeu optar als descomptes per aquests casos. Si és així, cal matricular-se presencialment per poder presentar els documents corresponents. En alguns centres també apliquen altres bonificacions i descomptes. Pregunteu-ho abans de formalitzar la inscripció.

Recordeu que durant aquestes dates també s’obren les reserves per als itineraris, les visites i les excursions del trimestre.


DATES D’OBERTURA DE LES INSCRIPCIONS

Abans d’agost:
CC La Sagrera – La Barraca, CC Navas, CC Can Deu, CC Joan Oliver – Pere Quart, CC Josep Maria Trias i Peitx, CC Can Basté.

Dilluns, 04/09:
CC Albareda, CC Ateneu Fort Pienc, CC Bon Pastor, CC Can Clariana Cultural, CC Casa del Rellotge, CC Casa Golferichs, CC Cotxeres Borrell, CC El Coll – La Bruguera, CC El Sortidor, CC Font de la Guatlla, CC L’Elèctric, CC La Cadena, CC La Casa Elizalde, CC La Sedeta, CC Sant Andreu, CC Sarrià, CC Torre Llobeta, CC Trinitat Vella, CC Urgell, CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán i CC Vil·la Florida.

Dimarts, 05/09:
CC Can Verdaguer, CC Casa Orlandai i CC Sant Martí.

Dimecres, 06/09:
CC Baró de Viver, CC Sagrada Família i CC Vil·la Urània,

Dijous, 07/09:
CC Casinet d’Hostafrancs i CC Cotxeres de Sants.

Dimarts, 12/09:
CC Barceloneta, CC Can Castelló, CC Can Felipa, CC Carmel, CC Casa Groga, CC Convent de Sant Agustí, CC del Besòs i el Maresme, CC Drassanes, CC Guinardó, CC Matas i Ramis, CC Parc Sandaru, CC Pati Llimona, CC Pere Pruna, CC Teixonera, CC Tomasa Cuevas i CC Zona Nord.

Dimecres, 15/09:
CC La Farinera del Clot.

Activitats relacionades