52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions per als tallers de tardor!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/12/2022
  • Tallers

Ja us podeu inscriure a l’oferta formativa del trimestre

Amb l’arribada del setembre, donem pas a un curs ple de novetats. Des de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona tenim moltes ganes de recuperar el contacte amb tots vosaltres, de tornar a tenir les aules plenes de vida i de poder compartir nous aprenentatges!

Com cada trimestre, l’oferta de tallers és ben diversa i té opcions per a tots els gustos! Vols llençar-te a dissenyar i cosir peces de vestir? Crear un sistema de reg per plantes amb Arduino? Descobrir com funciona el cervell? Fer una lectura comentada de La divina comèdia de Dante Aligheri? Sigui el que sigui el que vulguis aprendre aquesta tardor, ho trobaràs als centres culturals de proximitat!

En alguns equipaments, com el CC Can Basté, CC Font de la Guatlla i CC El Coll – La Bruguera, ja fa uns dies que podeu apuntar-vos als cursos de tardor. La gran majoria, però, com els CC L’Elèctric, CC El Sortidor, CC Casa Elizalde, CC Bon Pastor, CC Navas, CC Torre Llobeta, CC Albareda, CC Casa del Rellotge, CC Pere Pruna, CC Urgell, CC Fort Pienc, CC Can Clariana, CC la Sagrera, CC la Sedeta, CC Sant Martí, CC Sarrià (en línia), CC Casa Orlandai, CC Sant Andreu i CC Besòs, obren les inscripcions el dilluns 5 de setembre.

Si voleu apuntar-vos al CC Vil·la Urània o CC Zona Nord ho podreu fer a partir del dimarts 6 de setembre, l’endemà és el torn del CC Sagrada Família i dijous 8 comença el període d’inscripcions al CC Can Deu, CC Tomasa Cuevas, CC Sarrià (presencials) o CC Joan Oliver – Pere Quart.

El dilluns següent, 12 de setembre, us podeu inscriure al CC Pati Llimona, CC la Farinera del Clot, CC Casa Groga, CC Convent de Sant Agustí, CC Barceloneta, CC Parc Sandaru, CC Drassanes i CC Trinitat Vella. Al cap de set dies, dilluns 19 de setembre, obriran les inscripcions els últims equipaments: CC Cotxeres – Casinet, CC Guinardó, CC Can Castelló, CC Matas i Ramis, CC Can Felipa i CC Teixonera.

Per agilitzar els tràmits, es recomana fer les inscripcions en línia. Trobareu els aplicatius de cada centre en aquesta taula. Tingueu present que alguns centres ofereixen descomptes per a persones en situació d'atur, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals. Consulteu-ho abans de formalitzar la matrícula.

Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. I si no sabeu com es fa per reservar un taller, seguint aquesta altra guia serà bufar i fer ampolles.

Activitats relacionades