52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions per als tallers d’hivern!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 22/03/2024
  • Tallers

Ja us podeu apuntar a l’oferta formativa trimestral

Teniu clars els propòsits de cara al 2024? Des de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona us ajudem a complir-los gràcies als centenars i centenars de tallers pel trimestre vinent.

Aprendre anglès, francès, alemany o italià, iniciar-se en la poesia, endinsar-se en la història dels grans imperis, conèixer la filosofia entre el racionalisme i l’empirisme, experimentar amb la pintura abstracta o fer els primers passos en l’aquarel·la, aprendre a fer patrons per cosir, debutar en el teatre, instruir-se en la pastisseria o viatjar a través de la cuina, aprofundir en un instrument, embrutar-se les mans amb la ceràmica... segur que trobeu un curs a mida dels vostres interessos!

Després del període de renovacions, els 52 equipaments obren el d’inscripcions per als tallers d’hivern. No tots els centres comencen al mateix dia. N’hi ha que van engegar a final de novembre o als primers dies de desembre. La gran majoria, però, s’han esperat a després del pont o fins i tot el dilluns següent. D’altres no obren fins a l’any vinent o fins i tot passades les festes de Nadal. Les dates concretes de cada centre les podeu consultar al final de la notícia.

Si voleu estalviar-vos cues, apunteu-vos des de l’aplicatiu d’inscripcions de cada centre. Trobareu l’enllaç corresponent en aquesta pàgina. Si no recordeu com fer-ho, seguiu les guies il·lustrades i segur que us en sortiu sense problemes. Evidentment, també us atendran des del taulell d’informació de l’equipament on s’imparteix el taller que vulgueu seguir.

En el cas que pugueu optar a un descompte (persones en situació d’atur o amb alguna discapacitat), cal matricular-se en persona per poder presentar els documents sol·licitats. En alguns centres també s’apliquen altres bonificacions i descomptes, pregunteu-ho abans de formalitzar la inscripció.

No us oblideu que la gran majoria d’itineraris, visites i excursions del trimestre també obren les inscripcions aquests dies!


DATES D’OBERTURA DE LES INSCRIPCIONS

 
NOVEMBRE 2023

Dilluns, 27/11
CC Can Clariana Cultural.

Dijous, 30/11
CC Casinet d’Hostafrancs i CC Cotxeres de Sants.

 
DESEMBRE 2023

Dilluns, 04/12
CC Sarrià, CC Torre Llobeta i CC Vil·la Florida.

Dilluns, 11/12
CC Albareda, CC Ateneu Fort Pienc, CC Bon Pastor, CC Can Deu, CC Can Verdaguer, CC Carmel, CC Casa Golferichs, CC Casa Groga, CC Casa Orlandai, CC Cotxeres Borrell, CC El Coll - La Bruguera, CC El Sortidor, CC Guinardó, CC Joan Oliver - Pere Quart, CC Josep Maria Trias i Peitx, CC L’Elèctric, CC La Casa Elizalde, CC La Sagrera – La Barraca, CC La Sedeta, CC Matas i Ramis, CC Navas, CC Pere Pruna, CC Sagrada Família, CC Teixonera, CC Tomasa Cuevas – Les Corts, CC Trinitat Vella, CC Urgell i CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán.

Dijous, 14/12
CC Sant Martí

Dilluns, 18/12
CC Baró de Viver, CC Can Basté, CC Can Castelló, CC Can Felipa, CC Casa del Rellotge, CC Convent de Sant Agustí, CC del Besòs i el Maresme, CC Drassanes, CC La Cadena, CC Pati Llimona i CC Zona Nord.

Dimecres, 27/12
CC Parc Sandaru

 
GENER 2024

Dimarts, 02/01
CC Barceloneta

Dilluns, 08/01
CC Font de la Guatlla, CC La Farinera del Clot, CC Sant Andreu i CC Vil·la Urània.

 
Aquí teniu les dades de contacte de cada centre i en aquesta taula, els enllaços cap a l’aplicatiu d’inscripcions.

Activitats relacionades