52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions de tardor!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
A partir del 01/09/2020
  • Tallers

Descobriu les opcions formatives de la xarxa de centres cívics

Comença el mes de setembre i torna la il·lusió per estrenar un nou curs! Iniciem la temporada pensant en tots els tallers que trobem als cinquanta-dos equipaments de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

Els centres més matiners obren les inscripcions el primer dia de setembre, tot i que durant tot el mes la resta d'equipaments s'aniran afegint a la llista i d'aquesta manera, podreu reservar plaça als centenars i centenars de cursos de tardor disponibles. Aquesta temporada trobareu diverses modalitats: cursos presencials, tallers exclusivament en línia o alguns que barregen l'assistència al centre amb l'aprenentatge des de casa. Totes les activitats presencials comptaran amb les mesures de seguretat sanitàries vigents en cada moment.

Les matrícules, com sempre, es poden fer des del web de cada equipament a partir del dia indicat o bé de manera presencial, tot i que molts centres requereixen, enguany, haver reservat hora prèviament. Si opteu per fer la inscripció en línia i us sorgeix alguna dificultat, consulteu la nostra Guia il·lustrada.

Com cada any, l'oferta de cursos i tallers és ben extensa: tecnologia, creació audiovisual, dansa, divulgació, música, ciència, fotografia, gastronomia, dibuix... segur que tenim el taller ideal per a tu! Abans de matricular-vos, pregunteu si podeu optar a algun descompte. Alguns equipaments ofereixen una reducció dels preus per a persones en situació d'atur, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals. Fins i tot, si us apunteu a un segon (o tercer!) taller, alguns centres apliquen una rebaixa!

Recordeu que durant el mateix període, també es poden formalitzar les inscripcions per als itineraris, visites i excursions que hi ha previstos per a la tardor. No badeu, que les places volen!

Activitats relacionades