52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Compartim les nostres bondats per cuidar-nos

Centre Cívic Sarrià
Febrer - març 2022
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Les jornades Figues i Flors arriben al Centre Cívic Sarrià

Al Centre Cívic Sarrià van fundar la comissió Figues i Flors per donar un espai a la producció de les dones dins la nostra programació amb unes propostes reflexives i de recuperació i valoració de la feina i el pensament de les dones, de les de fa un segle, les de fa 20 anys, 800 o 4 dies.

Aquest 2022, les jornades Figues i Flors, celebrades des de 2019, estan dedicades a les bondats de cuidar-se cada dia que hem heretat de les àvies, de les mares, dels pares, dels avis, d'una veïna i de la pròpia experiència. La bondat d'un bon brou o d'unes herbetes, les bondats de no anar amb els peus descalços i la d'anar-hi, la del mar i la del sol, la d'allò tan senzill i de vegades difícil com descansar i parar, o la d'un bany d'aigua calenta després d'un ruixat.

Com hi ha més salut disponible de la que ens pensem i està bé no perdre'n la memòria, aquí us deixem les activitats d'aquest any pel Cicle Figues i Flors del centre:

Instal·lació "El Caldero"
De l'1 de gener fins al 5 de març
Instal·lació participativa per fer un recull de consells, pràctiques i consensos quotidians de les àvies, les mares, les tietes, les amigues i també de la pròpia experiència que donen, reparteixen i conserven la salut. Per participar pots anar al centre i posar el teu remei, consell o pràctica al Caldero o pots enviar la teva proposta a exposarriaa@qsl.cat.

Exposició col·lectiva d'artistes
Del 15 de febrer al 31 de març
Per l’exposició col·lectiva us volen convidar, com altres vegades, a què participeu amb una obra. Una que ja tingueu feta i que s’adiu per l’ocasió o una de nova concepció que us inspira el missatge del cicle Figues i Flors. Pots enviar la teva proposta de l'1 al 15 de febrer exposarria@qsl.cat amb el vostre nom i el vostre contacte de difusió (web, Instagram...). 

A més, per aquestes jornades el centre també proposarà un taller d'herbes i es vincularà amb l'espectacle del cicle Barcelona Districte Cultural "La volta al món en 80 ties".

Salut i bruixes!

Activitats relacionades