52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Coneixeu els bars, terrasses i cafeteries dels centres cívics?

Diversos centres cívics
Tot l'any!
  • Gastronomia
  • Rutes i visites

Tranquil·litat, gastronomia i bon tracte s’uneixen en aquests espais

Sabíeu que als equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona també hi podeu gaudir d’una pausa cafetera matinal, d’un mos reconfortant al migdia o d’un aperitiu relaxat al cap de setmana? Alguns espais són un autèntic privilegi situat entre vegetacions frondoses, d’altres són enclavaments de pau i tranquil·litat enmig de la ciutat, visites imprescindibles gastronòmiques o maridatges culturals dels centres. Preneu-ne nota!

A peu mateix de la parada dels ferrocarrils, l'acollidora terrassa del bar al Pati d’en Marcel al CC Casa Orlandai és un lloc perfecte on passar-hi l'estona. Uns barris més enllà, també pots trobar els jardins de Vil·la Cecília on hi ha el CC Sarrià i la cafeteria on hi fan unes tapes delicioses, però també plats cuinats al migdia. Com un oasi al cor de Sant Gervasi, la cafeteria Kasa Hanaka del CC Vil·la Urània amb dues terrasses, ofereix un racó de calma i una oferta gastronòmica d'inspiració japonesa.

Les vistes impressionants que tindreu sobre la ciutat des de la terrassa del bar del CC Guinardó són imbatibles i les delicioses opcions de la carta, també! L'espai amb palmeres ufanoses de la cafeteria del CC Casa Groga és un espai ideal per passar-hi els matins dels diumenges. Mireu si és popular aquesta terrassa per Sant Genís dels Agudells que pel barri corre la brama que més que un centre cívic amb bar, és un bar amb centre cívic! L’amabilitat d’en Tomàs darrere la barra de la cafeteria del CC Matas i Ramis i el servei personalitzat que ofereix fa que des del primer moment t’hi sentis com a casa. A més a més, els menús casolans a preus populars i l’Espai Cafè d’exposicions acaben d’arrodonir l’experiència.

El Cafè del CC Parc Sandaru també és un punt de trobada, que inclús serveix al centre d'espai per més exposicions o música en directe. Els batuts de fruita són només una de les moltíssimes opcions de la carta del cafeteria del CC Sant Martí, un imprescindible del barri.

Si encara no coneixeu la cafeteria del CC Can Deu, no badeu més i planteu-vos a la plaça de la Concòrdia ara mateix. Els jardins de l’antiga casa senyorial us transportaran als anys vint mentre feu una repassada a la carta inabastable de cafès, infusions, refrescos, vins, cerveses, licors i altres destil·lats a més de les pastes, entrepans i aperitius.

Tanquem el recorregut a la cafeteria del CC Can Verdaguer, un racó per parar una estona sota la palmera més alta de Barcelona que creix a la terrassa del centre. Tenen molt d'èxit els Vermuts musicals a la masia que es fan cada primer dissabte de mes al punt del migdia. És el moment de passar i demanar alguna tapa a en Jordi.

Tampoc no volem oblidar-nos del bar del CC La Sedeta, tota una institució al barri, ni del Els Titons de Las palmeras al CC La Farinera del Clot amb una infinitat de plats i tapes variades que també inclouen opcions veganes.

Activitats relacionades