52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Conta'm una òpera entre bambolines

CC Casa Orlandai i CC Pere Pruna
10 i 14/10, 04 i 28/11 i 02/12/2019
 • Divulgació
 • Música

Una introducció a les òperes que es poden veure al Liceu

Turandot, Doña Francisquita, Cavalleria rusticana i Pagliacci són les quatre produccions que es podran veure al Gran Teatre del Liceu a partir de l'octubre i fins a tancar l'any. El CC Pere Pruna i el CC Casa Orlandai convoquen a tots aquells qui tingueu ganes d'iniciar-vos en l'òpera i als apassionats del gènere per aprofundir en el coneixement de les partitures que sonaran aquesta temporada al coliseu de la Rambla.

Si voleu descobrir els secrets de la princesa de gel, el sobrenom amb què es coneix l'hereva xinesa Turandot popularitzada per Giacomo Puccini, tindreu dues oportunitats. La primera cita és a l'antiga capella que acull el CC Pere Pruna (10/10 – 19.00 h). La divulgadora María José Anglès posarà en solfa l'obra, el compositor, la partitura i donarà detalls de l'òpera per tal de poder-ne gaudir amb més coneixement. Si us quedeu amb ganes de conèixer més particularitats de Turandot, uns dies més tard podeu arribar-vos fins al CC Casa Orlandai (14/10 – 20.00 h) on el tenor Marc Sala aprofundirà amb l'obra immensa que va més enllà de la seva famosa ària "Nessun dorma".

Ja a final de novembre arriba la segona tongada de xerrades-concert amb un programa doble. Cavalleria rusticana de Pietro Mascagni i Pagliacci de Ruggero Leoncavallo. Les dues òperes veristes més cèlebres, de curta durada i que s'acostumen a representar a la mateixa funció, seran les protagonistes de la segona Conta'm una òpera del CC Pere Pruna (28/11 – 19.00 h) i la tercera sessió de l'Òpera entre bambolines del CC Casa Orlandai (02/12 – 20.00 h).

També dins el cicle de divulgació musical Òpera entre bambolines del CC Casa Orlandai podreu conèixer la sarsuela Doña Francisquita (04/11 – 20.00 h) seguint les explicacions d'en Marc Sala a l'equipament de Sarrià.

L'accés a les xerrades Conta'm una òpera del CC Pere Pruna és lliure i no cal reservar localitat. Les conferències Òpera entre bambolines del CC Casa Orlandai es fan en dilluns i l'entrada té un cost de 4,50 € que es poden pagar en el moment d'accedir a la sala d'aforament limitat.

La imatge correspon a Cavalleria rusticana de la ROH i és feta per la CatherineAshmore.

Activitats relacionades

 • Cinc cursos per fer créixer la creativitat

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 21/06/2021
 • Mitja dotzena de cursos d'allò més originals

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 30/06/2021
 • Quatre projectes musicals liderats per dones

  On:
  CC La Casa Elizalde
  Quan:
  30/04, 14, 28/05 i 11/06/2021