52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Coses per fer amb la canalla

Públic familiar
Diversos centres cívics
Durant el confinament sanitari
  • Familiar

Aquestes propostes ja han passat

Iniciatives per gaudir en família de tota mena d'activitats

No han posat un peu al carrer des del divendres 13 de març. Amb una energia desbordant i que necessiten cremar com sigui, a les criatures els calen estímuls de tota mena abans l'avorriment no faci estralls. Aquí teniu un bon grapat d'activitats per fer amb la quitxalla. Algunes més lúdiques, algunes més creatives, però totes amb la dosi justa de plaer, entreteniment, aprenentatges i distracció.

Si voleu estar al cas de totes les propostes i recomanacions que tenen a l'agenda els cinquanta-dos equipaments dels Centres Cívics de Barcelona, ara més que mai, seguiu-nos a les xarxes socials. Trobareu tots els perfils disponibles en aquest enllaç.

Per a les criatures a qui agrada construir i experimentar, no us perdeu els #MakerReptes! Una iniciativa del MakerConvent i Joves Acció Convent del CC Convent de Sant Agustí que promou la creativitat i l'esperit maker des de casa. Pels infants que s'interessin per la ciència i el medi ambient, el CC Can Deu posa a l'abast les motxilles de préstec que ofereixen habitualment, mentre que el CC Casa Orlandai us proposa Experimentar amb la ciència des de casa. El CC Vil·la Urània tampoc podia faltar a la cita amb un extens recull de recursos sobretot dedicats a la divulgació de coneixement i experimentació.

Si els agrada escoltar històries, aquí teniu els Contes sota l'escala del CC Casa Orlandai, les rondalles del CC Can Verdaguer, els Contes amb Jordi Folck del CC Joan Oliver – Pere Quart, també podeu entrar a La petita biblioteca del CC Sarrià o atreviu-vos amb El blues del Gat i el Gos del CC Can Felipa i el recull Besòs petit del CC Besòs! I recordeu que el CC Baró de Viver fa una sessió de relats cada dijous.

I si els va més l'acció i la creativitat, estigueu al cas de La petita proposta del CC Sarrià, el recull de jocs de falda Arri Arri Tatanet, els jocs i treballs manuals #VallviEsQuedaACasa del CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán o els jocs tradicionals i endevinalles que trobareu al CC L'Elèctric. Ah! No us oblideu que hi ha diverses convocatòries de dibuix com el concurs de dibuix del CC Convent Sant Agustí, el concurs de Sant Jordi del CC Can Verdaguer, al fanzine col·laboratiu del CC Sant Andreu (fins al 18/04) o les propostes creatives del CC Josep Maria Trias i Peitx. Pareu atenció, també, als treballs manuals #ElRaconetVF del CC Vil·la Florida per a la quitxalla, així com les que proposen des dels diversos casals infantils.

Alguns dels centres cívics comparteixen l'espai amb casals infantils. Aquests moments també proporcionen tota mena de recursos per a fer en família. Des de propostes d'espectacles per veure en línia fins a contes i jocs en línia, tradicionals o de falda, passant per exercicis físics o experiments científics. Hem recopil·lat tots aquests: CI Ateneu Fort Pienc, CI Convent Sant Agustí, CI Cotxeres Borrell, CI El Coll – La Bruguera i el seu espai per a joves i adolescents, CI Josep Maria Trias i Peitx, CI La Sedeta, CI Pati Llimona, CI Urgell i CI Vil·la Urània.

Activitats relacionades