52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cristina Lina omple la façana del Cotxeres Borrell

CC Cotxeres Borrell
10/04 i fins al 08/05/2019
  • Art i exposicions

Una nova obra d'art efímer s'exposa al carrer

La façana del CC Cotxeres Borrell ja es prepara per rebre una nova obra d'art efímer. L'espai en blanc de 2,5 x 5 metres que penja des de l'inici de curs a l'exterior de l'equipament de Sant Antoni ha exposat fins al dia d'avui, les obres de Jay Visual (Big city worms, 10/10/2018), Ivan Floro (Sacred waters, 14/11/2018), Margalef (Azar, 12/12/2018), Anna Taratiel (Perspectivas y vacíos, 09/01/2019), Núria Toll (Veïnes, 13/02/2019) i la darrera, la intervenció de Flavita Banana (Juntes ens divertim, juntes ens protegim, 13/03/2019). Si voleu conèixer totes les obres, podeu visitar l'àlbum fotogràfic.

El segon dimecres del mes d'abril, les figures llampants de la Cristina Lina ompliran l'espai fins al 8 de maig. Nascuda a Essex (Regne Unit), és artista i educadora, màster en art i educació per l'Institute of Education of London. Treballa en la intersecció entre les dues disciplines i els seus projectes no entren en la lògica de cap categoria específica, ja que la seva obra i la seva activitat giren entorn de l'espai públic i al tema del joc.

Té un estil cridaner i animat, on els colors vius són protagonistes. Ha dut a terme projectes d'art i investigació en escoles i museus a Londres i ara també a Barcelona. Lina porta gairebé deu anys pintant murals en llocs com Londres, Lima i Filipines. Podreu veure la creació en directe de la seva peça el dimecres 10 d'abril.

El projecte 12+1 és obra de la Fundación Contorno Urbano i consisteix a convertir el carrer en una galeria d'art, convidant a diversos artistes reconeguts a penjar la seva intervenció durant un mes a la vista de tothom. Al cap de l'any, el CC Cotxeres Borrell acollirà una exposició mostrant els processos de creació de la dotzena d'obres. A causa de la seva naturalesa fugaç, les obres en si no formaran part de la mostra..


Tommy és un homenatge al gat de l'àvia de Cristina Lina.

Activitats relacionades