Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cultura asiàtica als tallers dels centres

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Hivern 2022
  • Tallers

Coneix més sobre l'art, la gastronomia o la història dels països asiàtics

Els tallers d'hivern de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona ens apropen a la cultura asiàtica amb diferents propostes artístiques, gastronòmiques o culturals que ens faran aprendre molt més sobre el món i la història del Japó, de la Xina o de l'Índia, entre molts altres països.

L'art asiàtic és molt característic i interessant, per això centres com el CC Urgell ens apropen a l'art floral japonès amb un taller d'Ikebana; centres com el CC La Sagrera "La Barraca" o Can Verdaguer ens ensenyen el que és la pintura Sumi-e, una tècnica de pintura amb tinta japonesa o el CC El Coll-La Bruguera ens farà aprendre tècniques amb tinta xinesa en barra i colors amb el seu taller de pinzell xinès.

La gastronomia asiàtica també és un món que ens encanta als països occidentals. Una cuina sana, nutritiva i senzilla amb un sabor que ens transporta als seus països d'origen. El Centre Cívic Pati Llimona ens porta aquest hivern tallers de cuina japonesa o de ramen i el Centre Cívic Cotxeres Borrell de delícies asiàtiques o d'street food asiàtic.

Si el que volem és conèixer més al voltant de la història japonesa, el Centre Cultural La Casa Elizalde arriba aquest gener amb un nou taller per saber més sobre Samurais, geishes i altres personatges de la tradició japonesa i el CC Cotxeres Borrell ens apropa al país amb el taller 'Coneix el Japó: un país de contrastos'.

Per últim, no ens podem oblidar de tots els tallers de ioga que podrem trobar a diferents equipaments o de la importància de la dansa a la cultural asiàtica, a la qual ens vol apropar el CC Navas amb el seu taller de Dansa oriental.

Activitats relacionades