52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

De pel·lícula: els musicals

CC Cotxeres Borrell
17/10, 21/11 i 19/12/2019
  • Cinema

La Laia Ermi explica algunes curiositats de les tres pel·lícules projectades

Cada trimestre, el CC Cotxeres Borrell programa el cicle cinematogràfic De pel·lícula. Un dijous al mes es projecta un film precedit per una activitat complementària per situar el llargmetratge, bé sigui un taller o bé una tertúlia. Tant la sessió de cinema com l'activitat són gratuïtes, però cal que us hi inscriviu prèviament.

Aquesta tardor, l'equipament de Sant Antoni s'ha volgut centrar en el gènere dels musicals i programa tres pel·lícules recents que han obtingut gran èxit a les sales de tot el món, reconegudes pel públic i premiades als festivals de cinema. Una hora i mitja abans de cada projecció, l'amant del setè art Laia Ermi explica algunes curiositats de cada film.
 
 
Bohemian rhapsody
17/10 – 19.30 h
Estrenada l'any 2018, és una cinta indispensable per als amants del grup Queen, de la música i del singular cantant que encapçalava la banda, Freddy Mercuri. La pel·lícula plasma la trajectòria del conjunt tot repassant els grans èxits. A les 18.00 h, la Laia Ermi farà una introducció de la pel·lícula explicant la relació de Freddy Mercuri amb les olimpíades de Barcelona '92, els misteris darrere la cançó Bohemian Rhapsody i com va afectar el grup britànic.
 
 
A star is born
21/11 – 19.30 h
Una estrella de la música i una jove artista que malda per tirar endavant en el món de l'espectacle es coneixen una nit i s'enamoren. Ell farà tots els possibles per ajudar-la en la seva carrera, mentre lluita contra l'alcoholisme. Bradley Cooper i Lady Gaga posen la veu a un film carregat de premis Oscar 2019, inclosa a la millor cançó, i Glogus d'Or. Prèviament, a les 18.00 h, es parlarà de la relació amb la pel·lícula homònima del 1954 protagonitzada per Judy Garland i James Mason i la rodada l'any 1937, així com dels motius que van portar a triar Lady Gaga per interpretar el paper principal.
 
 
La la land, the city of the stars
19/12 – 19.30 h
La Mia, una aspirant a actriu que treballa com cambrera, i en Sebastian, un pianista de jazz que es guanya les garrofes tocant en antres s’enamoren. L'ambició de cada un per arribar al cim en les seves carreres artístiques amenaça de separar-los. Emma Stone i Ryan Gosling donen vida a la parella. Triomfadora indiscutible de l'edició dels Òscars, Globus d'Or i Bafta de l'any 2016. En la tercera sessió del cicle, la Laia Ermi desclourà els secrets amagats darrere la banda sonora del film.

Activitats relacionades