52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Desmilitaritzar la ment

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
CC Navas
03/05/2023
  • Divulgació

Aquestes propostes ja han passat

Amb Ainhoa Ruiz i Jordi Armadans

Quins canvis culturals són necessaris per prevenir els conflictes armats?

El cas recent de la guerra a Ucraïna ens demostra, una vegada més, que als governs de tot el món els costa imaginar respostes que no siguin l’armamentística. Només quan el conflicte armat ha causat massa morts, caos i destrucció és quan l’opció de seure a parlar es posa sobre la taula. És possible plantejar altres alternatives a la guerra quan aquesta és part substancial dels nostres fonaments històrics i culturals?

CC Navas
Dimecres, 3 de maig, a les 19.00 h
Modera: Marta Ballesta i Senabre
Reserves


Ainhoa Ruiz i Benedicto
Doctora en pau, conflictes i desenvolupament per la UJI. Màster en gestió de conflictes armats i socials
Investigadora del Centre Delàs, especialitzada en militarisme, militarització de fronteres, securitització i comerç d’armes. Participa en campanyes com "Desmilitaritzem l’educació". Ha participat en projectes educatius al Perú, accions activistes a Palestina i projectes de resolució de conflictes armats a Colòmbia.

Jordi Armadans i Gil
Politòleg, periodista i activista per la pau
Ha participat com a representant de la societat civil en processos diplomàtics sobre desarmament i control d’armes a les Nacions Unides. Ha estat director de FundiPau i membre de diverses campanyes i ONG. Ha escrit Pau. El valor de la vida als nostres dies.

Marta Ballesta i Senabre
Periodista
Llicenciada en Humanitats i Periodisme, màster en Món Àrab i Islàmic i postgrau en Direcció de Comunicació i Imatge Corporativa. Ha treballat a Catalunya Ràdio, iCat FM, RNE - Ràdio 4, la XTVL i, actualment, a betevé. També ha estat professora col·laboradora del Màster de periodisme i comunicació digital de la UOC, ha exercit en el tercer sector i ha estat implicada en diversos projectes culturals, especialment d’art urbà.

Activitats relacionades