52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Desplaça't, festival d'arts de carrer

CC Casa Groga
18 i 19/05/2019
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Tallers
  • Teatre

El CC Casa Groga en celebra el 15è aniversari

Durant el cap de setmana del 18 i 19 de maig, a la falda de Collserola, el CC Casa Groga converteix els espais a l'aire lliure en un escenari per a tot mena d'artistes i disciplines de les arts de carrer. Arriba una nova edició del Desplaça't!

Tradició, carrer i vermut folk són els tres eixos de les activitats matinals de dissabte matí, la primera jornada de les celebracions del 15è aniversari del Desplaça't. Si veniu amb la família, trobareu un seguit de jocs i una mostra de cultura popular i tradicional, podreu participar en la confecció d'una catifa de flors o lluir uns tatuatges de henna marroquins, tot això a partir de les 11.30 h. Tot seguit hi haurà una demostració de ball de gitanes de Martorelles i sevillanes (12.00 h). Apropant-se perillosament l'hora del vermut, el conjunt de música brasilera Ganzá (13.00 h) fusionarà ritmes populars com la samba, la bossa nova i més cadències del país amb pinzellades de jazz i soul. Aprofiteu per fer l'aperitiu a la terrassa del centre!

Després de dinar és el torn per la cultura urbana i street art (17.00 h) amb un seguit de tallers per a joves i criatures. Podreu aprendre a pintar murals amb la tècnica del graffitti, us ho explica la Paola Mikiej. O podeu pintar una gorra amb un disseny personalitzat seguint els consells de l'artista Soem Mac i fins i tot podeu iniciar-vos en el hip-hop amb la master class dirigida per Getback. Acabats els tallers, hi haurà una demostració de hip-hop amb les Women Wiz Attitude (19.00 h). I un dissabte a la nit no seria res si no hi hagués música en directe! Els EKO Versions (22.00 h) és una injecció d'energia musical que porta la festa a dins. I amb l'energia del concert, acaba el primer dia del Desplaça't amb les piles ben carregades per seguir l'endemà!

La festa continua diumenge amb un taller de circ a càrrec de la cia. Passarell (11.30 h). Podreu conèixer el món del circ des de dins aprenent acrobàcies i malabarismes. Tot seguit, la cia. Planeta Trampolí portarà a la plaça Back2classics (13.00 h), un espectacle fresc i proper que combina les acrobàcies al llit elàstic amb la cultura urbana.

A la tarda, és l'hora de la marató d'espectacles (de 17.30 h a 20.00 h). Vuit companyies de variades disciplines, una rere l'altra, us faran gaudir d'allò més de les arts de carrer. El clown El Flaco, la peça musical i de dansa Awake de Nexart Percussions, la creació de dansa Dosis de la cia. Unaiuna, les acrobàcies sobre rodes Pedal a fondo d'en David Vermut, les malabars i pallassades d'en Jonny Tresvueltas de la ChocoChurry, la Balagans Cia. que presenta Colors, una combinació d'acrobàcia, clown i arts plàstiques, el circ i la dansa de Su e Giu Lek i finalment, el circ humorístic Ye Orbayu de la Cia. Vaques.

La pirotècnica dels FOC - Dracs, diables i tabalers i la Colla de diables i diablons de Montbau marcaran el final de la festa (20.30 h), amb la mirada posada, segurament, en la següent edició.

Totes les activitats són gratuïtes i de lliure accés. Per a més informació, podeu consultar el programa (PDF) del Desplaça't 2019.

Activitats relacionades