52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Desplaça't, però no et moguis de casa!

CC Casa Groga
07/06/2020
  • Circ

Aquestes propostes ja han passat

El CC Casa Groga celebra el 16è Festival d'Arts de Carrer

Celebrar un festival d'arts de carrer des de casa pot semblar un contrasentit, però és possible! L'objectiu principal del Desplaça't, potenciar les disciplines culturals i artístiques que tenen lloc a l'espai públic, es manté inalterable tot i que el format varia notablement.

L'intens cap de setmana que organitza cada any el CC Casa Groga es converteix enguany en una càpsula adaptada per al canal de YouTube de l'equipament de Sant Genís dels Agudells. Diumenge 7 de juny, a partir de les 12.00 h del migdia, engegueu les pantalles i prepareu-vos per passar-ho bé!

La cita l'obre el mestre de cerimònies El Flaco, un ensarronador professional que mirarà d'aixecar-vos la camisa... si us deixeu! La cia. Nom Provisional, amb l'Eva Camps i en Joan Pallàs al capdavant, presenten Qui cu qui què quina (07/06 – 12.30 h). Una combinació d'exercicis de pista amb una bicicleta acrobàtica, perxa xinesa, dansa i teatre.

Tot seguit, sense temps pels aplaudiments, la cia. Lanördika interpretarà Rojo estándar (07/06 – 13.00 h). El duet format per la Greta García Jonsson i en Darío Dumont Swinkels, porten un espectacle sensible, tendre, descarat i alegre marcat pel blanc i el vermell, en una exitosa amalgama entre la dansa i el circ.

En acabar aquest segon número, és el vostre torn. Prepareu-vos les preguntes que vulgueu, que el totterreny de les arts escèniques El Flaco, alter ego d'en Rafa Espada, respondrà per xat (07/06 – 13.30 h). Finalment, es projectarà un vídeo col·lectiu (07/06 - 13.45 h) creat per a l'ocasió entre les entitats, persones i agents del barri.

Si voleu veure la trajectòria del Desplaça't, visiteu l'exposició en línia Desplaçant-nos des de 2004, on hi trobareu un recull d'imatges d'antigues edicions del festival. Per a més informació, consulteu el web del CC Casa Groga.

Activitats relacionades