52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Música i contes sota la palmera

CC Casa Orlandai
Dijous 02, 09, 16, 23 i 30/07/2020
  • Música

Actuacions en directe al jardí del CC Casa Orlandai

El mes de juliol té cinc dijous? Això significa que el Pati d'en Marcel del CC Casa Orlandai acollirà, aquest estiu, cinc propostes musicals. L'equipament de Sarrià té tirada, des de sempre, als concerts de petit format. I la programació acostuma a tenir bon ull per a la tria de grups, ja que des del seu inici hi han tocat bandes que han acabat triomfant als escenaris.

La música original de la companyia Fun Dan Mondays caracteritzada pel jazz-fusió serà la primera a sonar al jardí del centre amb el concert FDM pocket (02/07 – 19.30 h). Cent per cent en directe, sonoritat moderna i direcció des de la bateria al centre de l'escenari.

La setmana següent podreu gaudir amb The Carrie Lewis Band (09/07 – 19.30 h), un còctel exuberant de swing, blues i jazz, potenciat amb alguns saborosos ritmes llatins.

El tercer dijous del cicle ens fa viatjar fins a Jamaica a través del quintet Memi Sillah Group (16/07 – 19.30 h). El repertori inclou des de l'ska més clàssic fins al reggae i al jazz més conegut que origina una deliciosa fusió sonora ideal per escoltar sota la palmera del CC Casa Orlandai.

I des del Carib fins a Brasil amb la proposta dels Bóssalo! (23/07 – 19.30 h). El tercet maresmenc fa reviure Cesária Évora, Rosa Passos, Nana Caymmi, João Gilberto, entre més, i aconsegueixen crear un ambient càlid i bohemi, d'aquells que recordes al final de l'estiu.

El trio Avocado Tap (30/07 – 19.30 h) diu adéu al juliol a través de ritmes populars i amb la suma d'instruments com l'acordió, l'ukulele o una maleta-bombo, una serra musical, el claqué o la percussió corporal, crearan una dansa sonora que ens portarà per l'Amèrica Llatina i fins al Nova York més amant del swing.

Però aquest estiu també hi passaran més coses, sota la palmera! Cada dimarts, a les 17.30 h, la Maria Mendoza explicarà un conte a la canalla entre tres i vuit anys. I així és com els Contes de sota l'escala surten a prendre l'aire.

Amb motiu de les mesures de prevenció de contagi de la Covid-19, l'aforament és limitat i és imprescindible reservar l'entrada gratuïta prèviament al web del centre. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari per a la reserva d'entrades, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. Si teniu una reserva feta i finalment penseu que no la fareu servir, us demanem que la retorneu per donar l'oportunitat a altres persones. Us expliquem com fer-ho des de casa.

Fotografia: Pol Carrizo Vilarroig

Activitats relacionades