52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Divendres musicals a Les Corts

CC Tomasa Cuevas - Les Corts
Durant el confinament sanitari
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Concerts setmanals al CC Tomasa Cuevas

La dansa, el teatre, el circ i la música són els eixos que mouen el dia a dia del CC Tomasa Cuevas – Les Corts. L'Auditori acull, periòdicament, espectacles de tota mena creats en residència al centre o bé programats per oferir una àmplia mirada al públic de totes les edats que s'hi congrega habitualment.

Grans noms i companyies han trepitjat l'equipament de Les Corts i en aquests moments que els Centres Cívics de Barcelona encara tenim les portes tancades, el CC Tomasa Cuevas vol continuar proporcionant instants de plaer a través de la música. És per aquest motiu, que cada divendres us convida a gaudir d'un concert a través de les xarxes socials. No són en directe, però sí que són actuacions exclusives per als fans del centre.

Els recitals, íntims i propers, van començar a final de març amb en Pantanito (27/03) i cada setmana en podeu escoltar un de nou. Üll (03/05) el nou projecte del cantant d'Anita Miltoff, va ser el segon, seguit pel quartet de versions de música pop T-Maken (17/04), Alex Matraka (24/04), el cantant de Taska i Muchacho (08/05), mestre de la rumba.

El duet manresà  Jo Jet i Maria Ribot (15/05 – 19.00 h), que recentment ha publicat el seu tercer disc Sant Llorenç on combinen emoció, tendresa i misteri, són els següents d'actuar a l'equipament de Les Corts. La setmana següent, el duet de violí i contrabaix Tintineo (22/05 – 19.00 h) ens proporcionaran uns moments de plaer que permetran iniciar el cap de setmana amb una altra cara.

La setmana següent en Ramon Aragall (29/05 - 19.00 h), bateria dels Amics de les Arts, presenta el seu projecte en solitari en clau indie-rock d’altes volades Kamikaze (Discmedi, 2018).

Mentre que el primer divendres de juny serà The Bird Yellow (05/06 - 19.00 h) el folk tranquil i suau, cantat en anglès, d'en Gerard Vidal qui ens obrirà el cap de setmana.

Al cap de set dies tindrem el goig de poder escoltar l'actuació de l'Anaïs Vila (12/06 - 19.00 h), la cantautora de Santpedor portarà alguns temes del seu darrer disc Contradiccions (Temps Record, 2020).

La setmana següent, en Cesk Freixas (19/06 - 19.00 h) repassarà la seva trajectòria de setze anys als escenaris, amb set discs publicats. Sonarà la popular "La petita rambla del Poble-sec"? De ben segur que hi haurà Festa Major (U98 Music, 2019)! Totes les actuacions, des de les xarxes socials del CC Tomasa Cuevas, les podeu recuperar també al perfil de Facebook del centre.

Activitats relacionades